Ladda upp inför skol- och jobbstart!

Nu sparkar skolorna i gång runtom i landet och vissa av oss återgår till arbetet efter semestern. Oavsett vart du sitter – vi har vad som behövs för en smidig start!
ALLT FÖR EN SMIDIG START

Allt för en lyckad kräftskiva!

En kräftskiva behöver givetvis en festlig dukning - det ordnar du lätt med bordsdukar, servetter och mer därtill. Trevlig kräftskiva!
ALLT FÖR KRÄFTSKIVAN

Dags att ge sig ut i skogen!

Bär- och svampsäsongen är äntligen här! Här kommer allt du behöver veta inför bär- och svampplockningen, oavsett om det är debuten eller en lång tradition.
PLOCKA SVAMP & BÄR

Flera verktyg och maskiner - ett och samma batteri

Praktiskt och flexibelt på en och samma gång. Batteriet kan användas till flera olika verktyg och maskiner inom samma serie: 10,8V, 18V, 36V och Pro Series.
Hela MultiX-serien

Hitta din framtida elcykel!

Vilken typ av elcykel ska jag välja? Vi har många olika typer av elcyklar - dina behov och vanor bör avgöra vilken modell du väljer!
SÅ VÄLJER DU ELCYKEL

Varför betala mer?

Bläddra bland våra prissänkta varor för hela familjen här nedan.

6 färgstarka tips

Innan du drar igång med målningen är det viktigt att göra ett ordentligt förarbete. Låt oss hjälpa dig hur man får en lång hållbarhet på den nya fasaden!
TA DEL AV TIPSEN

Heta produkter att svalka sig med

Luftkonditionering, solskydd, parasoller och mer därtill – ta en titt på några exempel med svalkande artiklar ur vårt varierade sortiment.
till Luftavfuktare och luftrenare

Fixa altanen!

Rätt skruv till rätt bräda. Längden på skruven och tjockleken på trallbrädan avgör vilken skruv som bör användas.
Trallskruvar

Alltid hoppfull

En studsmatta livar upp för både gammal och ung. Ta en titt på våra härliga studsmattor.
Ta mig dit på studs

Har du provat Biltema-appen?

Med vår app hittar du enkelt och snabbt vad du söker, samtidigt som du får tillgång till en mängd användbara funktioner.
Läs mer här

Jobba på Biltema

Arbeta i en arbetsmiljö som är trygg, jämställd, utvecklande och rolig. Våra värderingar och företagskultur präglas av entreprenörskap, handlingskraft, kreativitet och framåtanda. Vi erbjuder många spännande tjänster – kom och jobba hos oss!
Se våra tjänster

Återkallelser