Fira med oss!

Nu har du chansen att fynda. Vi startar vårt firande med att erbjuda ett begränsat antal produkter till sänkt pris! Gäller 20 mars till 2 april, så långt lagret räcker.
LÄS MER HÄR

Allt för trädgård under våren

Samla inspiration och planera dina odlingar, starta fröer inomhus och gör trädgårdsarbete som att rensa bort ogräs och klippa ner döda grenar.
ALLT INOM TRÄDGÅRD

Gör cykeln redo för våren!

Hur mår cykeln efter vintern? Bli inte förvånad om den står där i förrådet eller garaget med opumpade däck, slaka vajrar och ser lite skitig ut i allmänhet.
TILL KÖPGUIDEN

Vi hjälper med ditt hjulbyte!

Att byta hjul på bilen på egen hand kan verka krångligt, men det är faktiskt väldigt enkelt! Här kommer en guide över hur du kan gå tillväga för att själv skifta hjul på din bil.
NIO STEG TILL ATT BYTA HJULEN SJÄLV

Nya produkter

Upptäck våra senaste nyheter och kommande lanseringar inom en mängd olika kategorier som bil, bygg, inredning, verktyg, fritid och mycket mer!
SE ALLA NYHETER

Våra mest energisnåla tips!

Utetemperaturen sjunker just nu sakteligen i hela landet, kvällarna blir allt mörkare och elpriserna börjar bli högre.
SE TIPSEN SOM SÄNKER ELRÄKNINGEN

Varför betala mer?

Bläddra bland våra prissänkta varor för hela familjen här nedan.

Har du provat Biltema-appen?

Med vår app hittar du enkelt och snabbt vad du söker, samtidigt som du får tillgång till en mängd användbara funktioner.
Läs mer här

Jobba på Biltema

Arbeta i en arbetsmiljö som är trygg, jämställd, utvecklande och rolig. Våra värderingar och företagskultur präglas av entreprenörskap, handlingskraft, kreativitet och framåtanda. Vi erbjuder många spännande tjänster – kom och jobba hos oss!
Se våra tjänster

Hitta reservdelar till din bil!

Sök med registreringsnummer

Återkallelser