Julklappar till hela familjen från Biltema

Julklappar till hela familjen från Biltema

Det är inte alltid lätt att veta vad man ska ge sina nära och kära i julklapp. Man åker från butik till butik och letar efter den där perfekta julklappen, som ska trumfa alla andra julklappar. Vi har glädjande nyheter! Du kan sluta leta nu, för hos oss hittar du julklapparna som hela familjen uppskattar.

Hos oss hittar du julklapparna för hela familjen!

På den här sidan har vi listat våra bästsäljare, nyheter och trotjänare. Förslag på julklappar som vi tror att du, och hela familjen, kommer att älska helt enkelt.

Bil

Den brummar och låter, och när den inte startar du kanske gråter. Du sitter bekvämt och styr och i rondeller kanske du ibland blir lite yr. Glöm inte att kolla dödavinkeln innan du byter fil, här hittar du allt till din bil.

För den biltokige är en julklapp från vårt bilsortiment en självklarhet!
Köp artiklar inför vintersäsongen, en telefonhållare eller kanske en smart backkamera?

Vårt sortiment inom bil

Bilvård

Putsa, tvätta, vårda, lacka – det här är en present som dig alla kommer tacka.
När du ska köra iväg vill du anlända i stil, och då behöver du vårda och ta hand om din bil. Spegla dig i bilens glans – med bra bilvård går tvätten som en dans.

Ge bort bilvård till din biltokige vän, familjemedlem eller kollega. I vårt sortiment hittar du produkter för bland annat biltvätt, lackvård, bilunderhåll och motoroljor. Du hittar även maskiner för bilvård. 

Vårt sortiment inom bilvård

Leksaker

Vad barnen tycker om att leka med kan vara en smaksak, men här hittar du garanterat en uppskattad leksak. En docka, bil, leksakskök eller pyssellåda, många julklappar blir i år kanske hårda? 

Om paketet helst är mjukt ska du kolla in våra mjukisdjur, kanske kan de åka med jultomtens släde på en tur?

Handla roliga och fantasifulla leksaker till barnen i julklapp. Hos oss hittar du allt till leksaksköket, tågbanor, leksaksbilar, radiostyrda leksaker och dockor.

Vårt sortiment inom leksaker

Gaming

Hörlurar, en datormus eller tangentbord - kan bli dina om du ger tomten några snälla ord. Med produkter från vårt gamingsortiment är det game on - hela julhelgen lång! 

Ge bort en kvalitativa gamingtillbehör till någon du tycker om i jul. I vårt sortiment kan du bland annat köpa en skön gamingstol, ett bekvämt gaming headset eller andra praktiska gamingtillbehör. 

Vårt sortiment inom gaming 

Hem

Inredning, städning, förvaring och kök – den här kategorin är värd ett besök mitt i allt julstök. I ditt letande vi hoppas att du får napp, och i vår hemkategori hittar din perfekta julklapp.

Ge bort en uppskattad julklapp från vårt stora sortiment inom Hem. Här hittar du allt från effektiva hushållsmaskiner, smarta förvaringslösningar, köksartiklar och produkter för avkopplande massage och välbefinnande.

Vårt sortiment inom hem

Outdoor

Låt dina käraste möta naturen i praktiska outdoorkläder - de funkar perfekt i alla väder. Snö, regn sol och vind, med outdoorkläder kommer du i naturen passa in. 

Mjuka paket med funktionella outdoorkläder är en julklappsfavorit hos många. Våra outdoorkläder för både dam och herr har en god passform och hög funktionalitet, så att långa dagar i naturen aldrig behöver bli kalla eller blöta. 

Vårt sortiment inom Outdoorkläder 

 

Verktyg

Skruva, såga, hamra och bygg – den här julklappen delar tomten ut även om du har varit stygg. Med en verktygslåda du inte lussebullsdegen kan knåda, men du kan bygga en snygg förvaringslåda. Bra verktyg underlättar ditt bygge, så att du får mer tid över till hygge.

I vårt breda sortiment inom verktyg hittar du garanterat julklapparna till den händige. Ge bort en praktiskt hylsnyckelsats, ett kraftfullt elverktyg eller kanske ny verkstadsutrustning? Här hittar du en julklapp som kommer bringa snickarglädje många år framöver.

Vårt sortiment inom verktyg

Träning

Att röra på sig vill man gärna, så kom igång och börja träna! Hitta dina favoriter i vårt breda träningssortiment, gärna innan fjärde advent. Träningskläder och träningstillbehör - under julgranen tillhör. 

Handla julklappar till den aktive! Oavsett om personen tränar på hemmagymmet eller utomhus har vi träningstillbehör som gör träningen effektiv, utmanande och rolig! 

Vårt sortiment inom träning