Julklappar från Biltema

Julklappar från Biltema

Det är inte alltid lätt att veta vad man ska ge sina nära och kära i julklapp. Man åker från butik till butik och letar efter den där perfekta julklappen, som ska trumfa alla andra julklappar. Vi har glädjande nyheter! Du kan sluta leta nu, för hos oss hittar du julklapparna som hela familjen uppskattar.

Hos oss hittar du julklapparna för hela familjen!

På den här sidan har vi listat våra bästsäljare, nyheter och trotjänare. Förslag på julklappar som vi tror att du, och hela familjen, kommer att älska helt enkelt.

Cykel/El-cykel

Den tar dig dit du vill, och till ställen nära intill. Om än ibland i lite motvind, med en tår längst din kind. Motion den ger dig, det är en himla bra grej! Denna låser du med nycklar, här hittar du våra fina cyklar.

Bil/MC

Den brummar och låter, och när den inte startar du kanske gråter. Du sitter bekvämt och styr och i rondeller kanske du ibland blir lite yr. Glöm inte att kolla dödavinkeln innan du byter fil, här hittar du allt till din bil.

Hem

Inredning, städning, förvaring och kök – den här kategorin är värd ett besök. I ditt letande vi hoppas att du får napp, och i vår hemkategori hittar din perfekta julklapp.

Fritid

Leksaker, fiske, träning och kläder – ja här har vi allt för alla väder. Friluftsliv, jakt, husdjur och sport – här hittar du garanterat en julklapp att ge bort.

Bilvård

Putsa, tvätta, vårda, lacka – det här är en present som dig alla kommer tacka.
När du ska köra iväg vill du anlända i stil, och då behöver du vårda och ta hand om din bil. Spegla dig i bilens glans – med bra bilvård går tvätten som en dans.

Verktyg

Skruva, såga, hamra och bygg – den här julklappen delar tomten ut även om du har varit stygg. Med en verktygslåda du inte lussebullsdegen kan knåda, men du kan bygga en snygg förvaringslåda. Bra verktyg underlättar ditt bygge, så att du får mer tid över till hygge

Multimedia/kontor

Med en bra högtalare kan du dansa natten lång till din favoritsång. Natten kan du även ägna åt gaming och din dator, tills lamporna åter tänds på stans gator. Här hittar du även mobiltillbehör, och med ett par bra hörlurar kan du träna upp ditt gehör. Kolla in vår kategori med multimedia och kontor – den är större än du tror!

Bygg

Arbetskläder, VVS, el och färg, ja allt det nödvändiga – här hittar du allt för den händiga. Ge bort skyddsutrustning, en stege eller en fläkt till någon i din släkt. Med dessa produkter kan du känna dig trygg – kolla in vårt sortiment inom bygg.

Båt

Med en båt åker du snabbt över hav, ja där blir det åka av! Tomtens renar kommer dig aldrig ifatt, fiskar du kanske du till och med får napp? Stå på ett ben på en vattenskida, julklapparna hittar du på vår hemsida.
Glöm inte att kolla in vårt sortiment till båten, det blir skoj. Sen kan ni med glädje ropa, skepp o hoj!