Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Nät

Köpguide nät – skydda dig själv eller dina växter från angrepp

Vill du skydda dig själv mot mygg eller andra insekter? Eller kanske skydda dina växter mot fåglar? Oavsett vilket finns det idag en uppsjö av olika smarta och enkla lösningar. Att köpa nät är en sådan lösning. Det är varken krångligt att sätta upp eller dyrt, och det finns flera fördelar med att investera i ett mygg- eller bärnät..

Nät som skyddar växter och bär

Har du grödor och bär i ditt trädgårdsland som du vill freda från fåglar? Då behöver du ett bra trädgårdsnät! Fördelarna med ett bra bärnät är flera:

  • Går snabbt att lägga ut över trädgårdsland, drivbänkar och buskar.
  • Är en väldig prisvärd lösning.
  • Nätet är finmaskigt och har inga knutar som kan göra att fåglarna kan fastna.
  • Det sägs att fåglarna ser men tycker inte om den blå färgen och därför undviker det. Se bara till att nätet ligger tätt mot jorden så att fåglarna inte kan komma in den vägen.
  • Är tillverkat i plast vilket är ett stabilt, vädertåligt och hållbart material som håller under en lång tid framåt.
  • Är flexibelt så du kan sträcka det rejält.

Hos oss på Biltema finner du nät i flera olika storlekar för att passa ditt behov.

Nät som skyddar mot mygg

Nät som skyddar mot mygg, flugor och andra insekter kan se olika ut och komma i olika utformningar. Vad du väljer är upp till dig. Huvudsaken är att nätet håller mygg, flugor och andra krypande eller flygande insekter på avstånd från dig.

På Biltema finner du myggnät på rulle som innebär att du enkelt kan klippa till valfri storlek. Det gör att den passar perfekt för den specifika platsen där du tänkt sätta upp det, till exempel runt dörrar eller fönster. Du kan sedan enkelt köpa till kardborreband för en enkel uppsättning.

Vanliga frågor om nät

Hur stort nät ska man ha?

Du bör välja ett bärnät som täcker dina växter och har lagom stora maskor. Ett myggnät bör täcka det fönster eller den yta där du vill använda nätet.

Hur fäster man ett nät?

Ett myggnät kan du häfta upp eller fästa på andra sätt. Bärnät kan du enkelt lägga över träd, buskar och andra växter.