Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss! 60 år av låga priser  - Fira med oss!

Nyckelskåp och kassaskrin

Köpguide nyckelskåp – förvara dina nycklar säkert

Brukar du glömma dina nycklar eller behöver du ge andra tillgång till din bostad? Med ett nyckelskåp med lås kan du förvara dina nycklar säkert både inomhus och utomhus. Här hittar du vårt utbud av nyckelskåp med såväl kodlås som nyckellås. Vet du inte vilket nyckelskåp som passar dig? Låt oss hjälpa dig på traven.

Välj rätt nyckelskåp för dina behov

Våra nyckelskåp är utrustade med kodlås eller nyckel. Om du väljer ett nyckelskåp med ett kodlås av kombinationstyp bör du se till att det har många rattar. Ju fler rattar det har, desto svårare blir det för oönskade besökare att gissa koden. När du väljer nyckelskåp bör du också överväga dess storlek. Hur många nycklar ska få plats? På Biltema hittar du nyckelskåp med plats för en till 48 uppsättningar med nycklar.
Om du ska placera nyckelskåpet utomhus bör du se till att det är väderbeständigt och fungerar under låga temperaturer. Nyckelskåp som ska placeras inomhus är i de flesta fall inte lika väderbeständiga och bör inte placeras utomhus.

Placera nyckelskåpet rätt

Oavsett om nyckelskåpet placeras inomhus eller utomhus bör det monteras där det inte syns. Varför uppmuntra ovälkomna gäster i onödan? Montera den gärna på en plats som varken är i närheten av dörren eller i ögonhöjd. Glöm inte att byta kod regelbundet!

Vanliga frågor om nyckelskåp

Vad är nyckelskåp?

Ett nyckelskåp är ett skåp i vilket du kan förvara dina nycklar. Det kan antingen vara utrustat med eller utan lås.

Varför ska man ha nyckelskåp?

I ett låsbart nyckelskåp kan du förvara dina nycklar säkert.

Vad kostar nyckelskåp?

På Biltema hittar du nyckelskåp från ca 170 kronor.