Mitt Biltema – allt du behöver veta

Nu blir det både roligare och enklare att vara kund hos Biltema. Med Mitt Biltema får du fina priser på utvalda kampanjprodukter, tillgång till dina sparade inköpslistor och digitala kvitton. Mitt Biltema är helt gratis.

Registrera dig

Erbjudanden

För dig som använder Mitt Biltema erbjuder vi 10% på utvalda kampanjprodukter. För att ta del av rabatten behöver du visa upp din rabattkod för kassapersonalen vid betalningstillfället. Det gör du enklast genom att visa upp koden i din telefon. Du hittar den genom att klicka på "Visa rabattkod".

Inköpslistor

När du är inloggad på Mitt Biltema, så kan du skapa och spara flera inköpslistor. På så vis är du alltid förberedd när du ska handla på Biltema.

Du behöver inte vara inloggad på Mitt Biltema för att skapa en inköpslista men vill du vara säker på att inköpslistan sparas eller om du vill skapa fler inköpslistor, exempelvis inför olika projekt eller resor så kommer du alltid åt dem när du är inloggad.

Digitala kvitton

Med Mitt Biltema kan du få dina kvitton digitalt. Det är enkelt att komma igång och dessutom 100 % gratis. Tjänsten för digitala kvitton levereras av Storebox.

När du har anslutit dig till Storebox och registrerat ditt betalkort så kommer du att kunna se kvitton på alla dina köp hos Biltema.

Du kommer alltid att ha tillgång till dina kvitton och kan använda dessa när du behöver byta en vara eller göra en retur i något av våra varuhus.