Nu är Biltemas nya katalog här

Nu är Biltemas nya katalog här

Ljumna sensommarkvällar, färgskiftande lövträd och krispiga vinterdagar är på ingång. Med vår nya katalog kan du göra dig redo för hemmaprojekten, mysiga utflykter till skogen och många timmars meckande i garaget. Vänta inte, börja bläddra bland sidor fullproppade av nyheter, storsäljare och klassiker från alla våra kategorier. Kanske kan du börja spana efter de perfekta julklapparna till hela familjen?

Smarta Hem

Vi presenterar Smarta Hem som hjälper dig att utrusta ditt hem med smarta tekniska produkter. Dessa både underlättar din vardag och förbättrar ditt hems energieffektivitet. Genom den kostnadsfria appen Tuya Smart i din mobiltelefon, kan du styra och schemalägga bland annat hemmets belysning. Smarta glödlampor är det som kickade igång Smarta Hem och med tiden kommer sortimentet att utökas med fler smarta produkter.

 

Hållbarhet

Enligt vår Hållbarhetsrapport vill vi på Biltema erbjuda våra kunder fler hållbara och miljövänliga produktval. Därför är det många produktnyheter som är framtagna med fokus på hållbarhet.

Bland de nästan tusen nyheterna i katalogen har bland annat produktmaterialet i våra städredskap blivit mer miljövänligt. Handtagen i plast har ersatts med bokträ, avverkat från en ansvarsfullt omhändertagen skog. Fokus ligger på att använda återvunna material och naturliga fibrer för både förpackning- och produktmaterial.

Vår verktygsserie MultiX är ännu ett exempel på vårt fokus för hållbarhet, där handverktygen drivs av ett och samma batteri. Även detta sortiment kommer att fortsätta utvecklas och fler nyheter släpps under hösten.

 

Bläddra i den nya katalogen här

Relaterade artiklar

Smarta Hem

Smarta Hem

Läs mer om Smarta Hem här

Hållbarhet

Hållbarhet

Läs mer om Biltemas Hållbarhetsstrategi här