Förbered trädgården inför våren!

Samla inspiration och planera dina odlingar, starta fröer inomhus och gör trädgårdsarbete som att rensa bort ogräs och klippa ner döda grenar.
ALLT INOM TRÄDGÅRD

Hjälp fåglarna - bli fågelmatare!

Ge en hjälpande hand till våra fjäderbeklädda vänner med våra fågelmatare och frön! Perfekt för naturälskare och fågelskådning i din egen trädgård.
UPPTÄCK SORTIMENTET

Vinterrusta bilen

Snö, slask och frost är bara några av sakerna som kan orsaka problem för bilen under vinterhalvåret. Det är med andra ord dags att göra bilen redo för tuffare väglag och kallare väder!
SE GUIDEN HÄR

Hemberedskap

Att ha hemberedskap innebär att kunna klara sig utan samhällets hjälp i en vecka, Skapa rätt förberedelser för att klara en besvärlig situation bättre!

Nya produkter

Upptäck våra senaste nyheter och kommande lanseringar inom en mängd olika kategorier som bil, bygg, inredning, verktyg, fritid och mycket mer!
SE ALLA NYHETER

Våra mest energisnåla tips!

Utetemperaturen sjunker just nu sakteligen i hela landet, kvällarna blir allt mörkare och elpriserna börjar bli högre.
SE TIPSEN SOM SÄNKER ELRÄKNINGEN

Välj rätt snöslunga!

Att skotta snö är tungt, tidskrävande och fysiskt påfrestande. Med hjälp av en snöslunga kan du smidigt och enkelt röja bort stora mängder snö på kort tid.
SÅ VÄLJER DU RÄTT SNÖSLUNGA

Varför betala mer?

Bläddra bland våra prissänkta varor för hela familjen här nedan.

Har du provat Biltema-appen?

Med vår app hittar du enkelt och snabbt vad du söker, samtidigt som du får tillgång till en mängd användbara funktioner.
Läs mer här

Jobba på Biltema

Arbeta i en arbetsmiljö som är trygg, jämställd, utvecklande och rolig. Våra värderingar och företagskultur präglas av entreprenörskap, handlingskraft, kreativitet och framåtanda. Vi erbjuder många spännande tjänster – kom och jobba hos oss!
Se våra tjänster

Hitta reservdelar till din bil!

Sök med registreringsnummer

Återkallelser