Allmän information

Vilka kort och valuta kan man betala med?

I våra varuhus tar vi emot svenska kronor. Du kan använda Visa, American Express, MasterCard och Maestro om du inte redan skaffat vårt förmånliga Biltemakort.

Betallösning för företag, hur fungerar det?

Som företag kan ni ansöka om att bli upplagda som fakturakund hos oss. Vänligen fyll i ansökan och följ instruktionerna i denna för att hanteringen av er ansökan skall starta. Om ni blir godkända få ni automatiskt en kredit på 5 000 kr och betalningsvillkoren är 14 dagar.

Information om presentkort

Presentkort är giltiga i 12 månader från laddningsdatum (info finns på baksidan av kortet). Förlorat eller skadat presentkort ersätts ej. När giltighetsdatumet har passerat är kortet inte längre aktivt och går inte att förnya.

Information om tillgodokvitton

Ett tillgodokvitto är giltiga i 12 månader från utfärdat datum (datumen står på framsidan av kvittot). Förlorat eller skadat tillgodokvitto ersätts ej (skadats menas med om texten på kvittot går bort). När giltighetsdatumet har passerat är tillgodokvittot inte längre aktivt och går inte att förnyas.

Vad är Mitt Biltema?

Nu blir det både roligare och enklare att vara kund hos Biltema. Med Mitt Biltema får du tillgång till dina sparade inköpslistor och digitala kvitton. Mitt Biltema är helt gratis och du kan läsa mer här.

Hur fungerar Biltemakortet?

Biltemakortet är till för dig som vill handla när du vill och betala som det passar dig. Med Biltema Kundkort kan du i lugn och ro välja det betalningsalternativ som passar just dig! Vårt Kundkort gör det enkelt att handla och sen sköta betalningen hemifrån i vilken takt du vill. Läs mer vårt kundkort och hur du ansöker här.

Vad ska jag tänka på vid köp av bilreservdelar?

Tänk på att vid köp av bilreservdelar kan det till din bil finnas fler alternativ än vad som ingår i vårt sortiment. Det är viktigt att du innan monterings- eller demonteringsarbete jämför den nya produkten med den gamla - innan du tar den i användning. Har du en privatimporterad eller ombyggd bil kan den avvika från våra rekommendationer. Tänk på att många varor bör monteras av en fackman. Montera därför inte varan själv om du inte är säker på hur du skall göra.

Kan jag beställa produkter från Biltema via postorder eller hemsida?

I dagsläget har vi inte någon hemleverans, däremot kan du med vår tjänst Köp & Hämta handla varor online som du sedan kan hämta upp packade och färdiga i ditt närmsta varuhus. Du kan även välja att få dina varor utlevererade till din bil av vår personal.

Återvinn elektronik på ett enkelt sätt

I våra butiker tar vi emot alla typer av småelektronik, mindre än 25 cm i omfång, även när du inte köper något nytt. Detta är en viktig del av vår ansvarsfulla hantering av avfall och miljöarbete. Tack för att du hjälper oss att ta hand om vår planet!