Kundservice

Ta hjälp av våra olika tjänster för självbetjäning som i många fall kan svara på din fråga. Se upp för bluff-sms. Vi kommer aldrig be om personliga uppgifter genom sms.
75777

Biltema Företag

Ett bra och prisvärt alternativ även för företaget. För frågor och hjälp gällande fakturor samt företagsengagemang, vänd dig till faktura@biltema.com, det är enbart denna grupp som hanterar dessa frågor.

LOGGA IN BLI FÖRETAGSKUND

75377

Hitta ditt närmaste varuhus

Här hittar du alla våra varuhus och kan se mer detaljerad information om öppettider, vägbeskrivning samt kontaktuppgifter.

VARUHUS OCH ÖPPETTIDER

 

 

Våra vanligaste frågor och svar

Hitta svaret på din fråga genom en översikt över våra vanligaste frågor och svar. Om du letar efter information om monteringsanvisningar, mått eller lagerstatus för en specifik produkt, använd istället sökfältet som finns högst upp på vår hemsida.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

 

Produktinformation

Skyddsutrustning under Covid-19-pandeminBra att veta om batterierÅterkallelserNyhetsbrev Elinstallationer i hemmet18-årsgräns

Användarvillkor

Integritetspolicy Biltemas appCookie policyTävlingsvillkor

Finansiering

Biltema FöretagskortBiltemakortet SE

 

75434

Hittar du inte det du letar efter?

Om du fortfarande inte har hittat svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss. För att enklast få hjälp behöver du tala om för oss vad du behöver hjälp med och vilken produkt det gäller.

KONTAKTA OSS