Presentkort

Vi förstår att det är svårt att bestämma sig när du ska handla julklappar från vårt stora sortiment. Ge istället bort ett presentkort, så får dina nära och kära själva välja ut sina julklappar.

Digitalt presentkort

Det digitala presentkortet kan du köpa här på vår hemsida. Kortet levereras sedan som ett SMS till mottagarens telefon eller som email, det datum du själv väljer. Det går att handla med kortet från dess aktiveringsdatum, vilket är det datum då kortet levereras till mottagaren.

HANDLA PRESENTKORT

Traditionellt presentkort

Ett traditionellt presentkort kan du köpa i kassorna i alla våra varuhus. Du får kortet nedpackat i en snygg presentlåda, så att du kan åka direkt till firandet med en inslagen present.

KONTROLLERA SALDO

Köpvillkor presentkort

Här får du en överblick av alla villkor i samband med köp av presentkort.

LÄS MER HÄR

Kan jag använda presentkortet när jag handlar genom Köp & Hämta?

Nej, i dagsläget kan du inte betala med presentkortet när du handlar genom Köp & Hämta.

Vad gäller vid retur av varor jag har köpt med presentkortet?

Returnering av varor som är köpta med ett presentkort hanteras på samma sätt som vid en retur av ett vanligt köp. Besök ditt närmsta varuhus och visa upp kassakvittot i kundserviceavdelningen. 

Jag ångrar köpet av presentkort, vad gäller?

Ångerrätt av digitala presentkort gäller i 14 dagar från leverans av presentkortet. Nyttjandet av ångerrätten förutsätter att presentkortet inte har nyttjats. Vid utnyttjande av ångerrätten för våra presentkort vänligen kontakta Biltemas kundservice.

Det digitala presentkortet levererades inte, vad kan ha skett?

Kunden ansvarar för att uppgifter, så som mobilnummer, är korrekt ifyllda vid köp av presentkort. Om det digitala presentkortet inte kan levereras pga. felaktigt angivet mobilnummer kommer köpet att krediteras.

Är kortet knutet till en person?

Nej, presentkortet är inte kopplat till en viss person.

Kan man ladda presentkortet med mer pengar?

Det går inte att fylla på mer pengar på ett presentkort utan du måste i så fall köpa ett nytt. Presentkortet kan användas vid ett obegränsat antal köp, så länge det finns pengar på kortet.