Biltema Café

Biltema Café

Från bildelar till 6 miljoner korvar har Biltema de senaste åren utvecklats till en av de största cafékedjorna i Sverige. När Biltema bygger nya varuhus är cafédelen en självklar del redan från start. Det som började med en enkel kaffeservice för cirka fem år sedan är idag en fullt utvecklad caféverksamhet. I takt med den ökande efterfrågan har sortimentet utökats.

Caféerna erbjuder klassiska bakverk och pajer, kalla och varma mackor av olika slag och wienerkorven och bamsekorven har fått sällskap av olika kryddkorvar. Nästa satsning på caféerna är redan i startgroparna och det är familj och barn som står i fokus. Hela familjen ska känna sig hemma i våra caféer och alla ska kunna hitta något smarrigt till riktigt bra priser!

Varuhus med Biltema Café

AvestaBollnäs, Borlänge, Borås, CharlottenbergGävle, Göteborg (Backaplan, Sisjön), Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlskoga, Karlstad, Katrineholm, Kristianstad, Landskrona, Linköping, Ljungby, Luleå, Lund, Malmö, Mora, Norrköping, Norrtälje, Skövde, Skellefteå, Stockholm (Upplands-Bro, Veddesta, Värmdö), Sundsvall, Södertälje ( Moraberg, Vasa), Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, VarbergVetlanda, VisbyVästerås, Växjö, Ängelholm, Örebro

Ett riktigt bra kaffe kräver sin historia

Vårt malda och välbalanserade kaffe med sin lätt friska och syrliga ton i eftersmaken är här – för dig och din bryggare.

Upplev kaffet
890
Vatten
98-9905
Vatten

Biltema-vatten

Ett svalkande vatten i 50 cl-flaskor. Två mineralvatten (naturell och citrus) och ett stilla vatten. Vattnet finns att köpa både i butik och café.

Stilla törsten