Guide till Biltemas bilvårdsprodukter

Här har vi samlat allt du behöver veta, för att enkelt kunna hitta rätt i våra olika segment av bilvårdsprodukter.

Premium series – utvalda bilvårdsprodukter av extra hög kvalitet

Vårt premiumsortiment av bilvårdsprodukter har testats noga för att kunna möta höga krav på kvalitet, funktion och slutresultat. Dessa produkter hjälper dig att få din bil riktigt lysande och skinande ren, både invändigt och utvändigt. Här finner du även premium tillbehör som mikrofiberdukar och tvättsvamp.

Biologiskt sortiment – extra skonsamt mot mijön

Den här serien av utvalda produkter vänder sig till dig som önskar ett mer miljövänligt alternativ utan att tumma på kvalitén. Alla produkter i serien innehåller endast biologiskt lätt nedbrytbara ämnen och är skonsammare mot miljön än vanliga bilvårdsprodukter.

Standardsortiment – prisvärda produkter för ett bra resultat

Denna serie av bilvårdsprodukter vänder sig till dig som vill ha ett bra och prisvärt alternativ. Här finner du det mesta som behövs för att göra din bil skinande till en bra pris. Produkterna är utvalda och testade med omsorg, för att du skall känna dig nöjd med slutresultatet.

 

Klimatneutrala produkter

Klimatneutrala produkter ger dig som konsument möjlighet att göra ett enkelt klimatval och välja en produkt där klimatpåverkan har dokumenterats, åtgärdats och kompenserats.

Med klimatneutrala produkter avses varor eller tjänster för vilka klimatpåverkan beräknats och kompenserats för genom hela dess livscykel. Märkning av klimatneutrala produkter syftar till att bidra till en hållbar utveckling.

Produkten ska vara ett hållbart föredöme bland andra produkter med motsvarande funktion. Produktens klimatpåverkan inventeras och beräknas ur ett livscykelperspektiv. Leverantören upprättar sedan ett åtgärdsprogram för att minska produktens klimatpåverkan. Produkten klimatkompenseras sedan, baserat på en försäljningsprognos som täcker ett års förväntad försäljning.