Biltema etablerar sig i Örnsköldsvik med ett nytt varuhus på 7300 kvadratmeter inklusive Biltema Café

Biltema etablerar sig i Örnsköldsvik med ett nytt varuhus på 7300 kvadratmeter inklusive Biltema Café

Biltema är glada att meddela att vi etablera oss i Örnsköldsvik med ett nytt varuhus på imponerande 7300 kvadratmeter, inklusive det populära Biltema Café. Efter många års arbete har bygglovet äntligen beviljats, och arbetet för att förverkliga detta spännande projekt kommer att starta omgående. Vi är glada att meddela att markarbetet kommer att påbörjas måndagen den 22 maj. Dessutom kommer varuhusets tak att vara utrustat med solceller för att använda förnybar energi.
Publicerad 2023.05.17

Det nya varuhuset i Örnsköldsvik kommer att erbjuda kunderna ett brett sortiment av prisvärda och högkvalitativa produkter inom fritid, hem, bygg, bil och mycket mer. Med en imponerande yta på 7300 kvadratmeter kommer kunderna att få tillgång till allt de behöver under ett och samma tak. Dessutom kommer varuhuset att inkludera det omtyckta Biltema Café, där besökarna kan njuta av en trevlig stund och förfriska sig under sin shoppingupplevelse.

Etableringen av varuhuset i Örnsköldsvik är ett viktigt steg i Biltemas tillväxtstrategi och engagemang för att erbjuda sina produkter på fler platser runt om i landet. Dessutom kommer användningen av solceller och bergvärme att minska varuhusets klimatpåverkan och främja en hållbar framtid.

"Vi är mycket glada över att kunna etablera oss i Örnsköldsvik och erbjuda vårt breda sortiment av produkter samt vårt populära Biltema Café. Vi har jobbat hårt för att få bygglovet beviljat och ser fram emot att påbörja markarbetet så snart som möjligt. Vårt mål är att öppna varuhuset under 2024 och välkomna kunderna till en fantastisk shoppingupplevelse med möjligheten att njuta av god mat och dryck på Biltema Café", säger Adelina Voci, Vice VD på Biltema.

Biltema ser fram emot att samarbeta med lokala entreprenörer och intressenter under byggprocessen och strävar efter att skapa en positiv inverkan på Örnsköldsviks samhälle.