Biltema har öppnat i Oskarshamn

Biltema har öppnat i Oskarshamn

Idag invigdes det nya Biltema-varuhuset i Oskarshamn, men för att undvika trängsel smygöppnades det redan under gårdagen då ett gäng nyfikna besökare hittade dit.
Publicerad 2021.03.11

Byggnationen har pågått i ett drygt halvår, och under den senaste månaden har etableringsansvarige Herman Nyström varit på plats för att tillsammans med butikspersonalen och sitt team färdigställa inredningen. Han ser tillbaka på en smidig arbetsprocess.

- Arbetet har faktiskt gått som på räls. Både personalen och etableringteamet har kämpat hårt för att få hyllsystem, varor, skyltar och caféinredning på plats i tid. Ofta är tidsramarna snäva, men det har gått strålande även den här gången, säger Nyström.

Det stora och luftiga varuhuset har ett härligt ljusinsläpp och självklart en väl tilltagen caféavdelning med hemtrevlig inredning och mysig belysning. Här kan den hungriga eller fikasugna besökaren slå sig ner för en liten paus efter inhandlingen. Varuhuschef Mattias Lago tycker att varuhuset är både lättöverskådligt och trivsamt, och nu ska han tillsammans med butikspersonalen se till att hela Oskarshamn känner likadant.

- Jag är taggad på att komma igång med arbetet! Självklart känns det ju lite trist att det inte blir en fullt så storslagen invigning som det hade blivit om vi inte hade varit mitt i en pandemi, men trots det är det jätteroligt att vi äntligen öppnat, säger varuhuschef Mattias Lago.

Från och med imorgon kommer varuhuset vara öppet 07-20 på vardagar och 09-18 på helger.