Biltema i Nässjö invigt

Biltema i Nässjö invigt

Publicerad 2019.11.21

Regnet duggade ner över parkeringen denna härliga novembermorgon då Biltema slog upp portarna till sitt nya varuhus i Nässjö. Kön ringlade sig lång utmed parkeringen redan en halvtimme innan öppning, och de första besökarna var på plats kl 04.

Det nyöppnade varuhuset som är beläget på ett nybyggt handelsområde ligger strax öster om Nässjö har en totalyta på drygt 7 000 kvadratmeter och rymmer 19 000 olika artiklar. Varuhusets stora glaspartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp, och det luftigt inredda caféet har försetts med växter och soffor som skapar en ombonad och hemtrevlig atmosfär.

- Varuhusöppningen har gått fantastiskt bra. Det är ett väldigt proffsigt och sammansvetsat team som arbetar här i Nässjö. Allt har varit färdigt i så god tid att vi till och med har hunnit med lite extra finputsning, säger Adelina Voci, vice VD på Biltema.

Klockan 09:00 klipptes bandet och Nässjöborna kunde för första gången besöka det nybyggda varuhuset.

- Nässjö har verkligen välkomnat oss med öppna armar, och det känns väldigt kul att bidra med ytterligare ett Biltema-varuhus till det småländska näringslivet, avslutar Adelina Voci.

Idag, på invigningsdagen, öppnade varuhuset först kl. 09:00, men från och med imorgon gäller ordinarie öppettider, 07:00 till 20:00 på vardagar och 09:00 till 18:00 på helger.  

Strax innan öppning var kön lång av entusiastiska Nässjöbor »