Biltema möter framtiden med Köp & Hämta när internet firar 50 år

Biltema möter framtiden med Köp & Hämta när internet firar 50 år

Nu erbjuder vi Köp & Hämta i utvalda butiker runtom i Norden, och garanterarar avhämtning inom 2 timmar.

Efter den framgångsrika lanseringen av Biltemas nya hemsida under våren 2018 och plattformen ”Mitt Biltema” tidigare i år, fortsätter vi att utveckla vår digitala närvaro för att möta kundens förväntningar och behov. Femtio år och en dag efter att det allra första meddelandet skickades från ett nätverk till ett annat via internet, lades Biltemas första beställning via vår nya tjänst Köp & Hämta.

- Vi är väldigt nöjda med denna första lansering! Vi erbjuder kunden att hämta upp sin färdigpackade beställning redan inom 2 timmar, med undantag för köp av elcyklar och andra produkter som behöver monteras. Då kräver processen lite längre tid. Vi håller god fart och siktar på att Köp & Hämta ska vara lanserat och klart i alla nordiska varuhus i slutet av 2020, säger en självsäker Daniel Berg, CDO på Biltema.

- Den allra första ordern togs emot i Sisjön den 30 oktober kl. 09:07. Vi ser en tydlig ökning i antalet ordrar som kommer in till alla våra fyra pilotvaruhus allteftersom våra kunder upptäcker hur enkelt det är att beställa online hos Biltema, avslutar Berg. 

Daniel Berg
CDO  

Fakta

Biltema lanserade Köp & Hämta I fyra pilotvaruhus den 30 oktober kl 08.00 lokal tid:

  • Jessheim, Norge
  • Sisjön, Göteborg, Sverige
  • Helsingfors, Finland
  • Esbjerg, Danmark

Köp & Hämta ska finnas tillgängligt i alla varuhus i slutet av 2020.