Biltema växer på höjden - och i Bredden

Biltema växer på höjden - och i Bredden

Nyss öppnade Biltema dörrarna till sitt nya varuhus i handelsområdet Bredden i Upplands Väsby. Varuhuset är beläget utmed Stockholmsvägen, där morgontrafiken rullar glest denna tidiga fredagsmorgon. För att undvika köbildning slogs portarna upp redan kl. 06:00.
Publicerad 2020.07.31

Besökarna välkomnas av ett ljust och fräscht varuhus med välorganiserade hyllor och stora fönsterpartier. Cafédisken är välfylld med allt från räkmackor till princessbakelser - och självklart korv. Ljusinsläppet ger den smakfullt inredda serveringsytan en trivsam atmosfär som bjuder in till att sitta ner och njuta.

Bredden-varuhuset blir det sjätte tillskottet i Stockholmsregionen och det 55:e varuhuset nationellt. Varuhuschef Manuel Zyka har fått äran att klippa bandet tillsammans med Henrik Thunes (M), kommunstyrelsens ordförande i Sollentuna och kommunalråd i Upplands Väsby, Ann-Christin Frickner (C). 

- Bredden är en modern stadsdel under utveckling, och självklart vill vi vara med i den processen! Personalen har hållit både kämparglöden och humöret på topp genom hela den här resan. Utan dem hade vi inte stått här idag, säger Zyka.

Liksom övriga varuhus håller Bredden-butiken öppet mellan 07:00 och 20:00 på vardagar och mellan 09:00 och 18:00 på helger.