Hässleholm välkomnade oss – Nu välkomnar vi dem!

Hässleholm välkomnade oss – Nu välkomnar vi dem!

Expansionen fortsätter. Biltema öppnade idag portarna till sitt nya varuhus i Hässleholm. Därmed klipptes det tredje bandet för i år och varuhus nr 58 står öppet för besökare. Efter månader av förberedelser kan handeln äntligen sätta igång i världens modernaste Biltema-varuhus!
Publicerad 2021.05.20

Varuhuset i Hässleholm har en total yta på drygt 7 000 kvadratmeter och rymmer hela 19 000 olika artiklar. De stora glaspartierna ger ett underbart ljusinsläpp, och takhöjden en luftig känsla. Cafédelen har inretts med soffor och växter som skapar en ombonad och trevlig atmosfär.

- Varuhusöppningen har gått fantastiskt bra. Både etableringsteamet och varuhuspersonalen har arbetat väldigt proffsigt och effektivt för att kunna möjliggöra den bästa upplevelsen för våra kunder, säger Adelina Voci, vice VD på Biltema.

Som ett led i Biltemas coronastrategi vid nyöppningar smygöppnades varuhuset i Hässleholm redan under gårdagen. Dessutom sker normalt öppningarna med pompa och ståt vid kl. 09.00, men för att undvika trängsel öppnades dörrarna redan kl. 06.00 idag.

- Hässleholm har verkligen välkomnat oss med öppna armar! Redan sen första kontakten när vi hade beslutat att vi ville etablera oss här. Så det känns fantastiskt att vi äntligen är i mål och får välkomna alla hässleholmare till oss, avslutar Adelina Voci.

Från och med imorgon har varuhuset öppet som vanligt, kl. 07.00-20.00 på vardagar och kl. 09.00-18.00 på helger.

Hässleholm_varuhus_1400x600.jpg