Goa Göteborg får sitt tredje Biltema-varuhus!

Goa Göteborg får sitt tredje Biltema-varuhus!

Efter år av väntan, månader av förberedelser och ett par intensiva sista veckor. Idag öppnades äntligen portarna till Biltema Partille som också blir företagets 59:e varuhus i Sverige. Alla härliga göteborgare välkomnas till det numera modernaste Biltema-varuhuset.
Publicerad 2021.09.23

Varuhuset i Partille kan stoltsera med två våningar. De stora glaspartierna inbringar ett härligt ljusinsläpp och en luftig känsla. Cafédelen på nedre plan har inretts med soffor och växter för att skapa en mysig atmosfär åt hungriga kunder.

- Äntligen är vi här! Att etablera ett varuhus i Partille har varit på Biltemas önskelista i många år och nu har det äntligen blivit verklighet. Göteborg är absolut en av de hetaste handelsstäderna i Sverige. Att få komplettera med ytterligare ett varuhus och göra Biltema mer tillgängligt för göteborgarna känns fantastiskt roligt. Från första spadtaget har det gått i rasande takt. Det känns underbart att vi äntligen är i mål och får välkomna alla göteborgare till oss, säger Adelina Voci, vice VD på Biltema.

Biltema Partille har en väl tilltagen totalyta på nästan 10 000 kvadratmeter. De två våningarna rymmer hela 19 000 olika artiklar och utmed kundvarvet har personalen arbetat fram inspirerande exponeringsytor. För en enkel navigation i varuhuset hittar besökare kundterminaler på strategiskt utvalda platser.

­- Varuhuspersonalen och etableringsteamet har varit fantastiska. Det är mycket tack vare deras proffsiga samarbete som den bästa upplevelsen för kunden blivit till verklighet, avslutar Adelina Voci.

På grund av Biltemas Covid19-strategi har man vid nyöppningar låtit varuhusen smygöppnas dagen innan invigning. Detta var heller inget undantag för Partille. Normalt invigs varuhusen med buller och bång kl. 09.00, men för att undvika trängsel öppnades dörrarna redan kl. 06.00 idag.

Från och med imorgon har varuhuset öppet som vanligt. Vardagar kl. 07.00-20.00 och helger kl. 09.00-18.00.