Succéöppning i Lidköping

Succéöppning i Lidköping

Publicerad 2019.12.19

Denna torsdagsmorgon bjöd på regn och rusk då Biltema slog upp portarna till sitt nya varuhus i Lidköping. Redan en timme innan öppning ringlande sig kön lång längst fasaden, och de första besökarna var på plats redan kl. 05:20. 

Det nybyggda varuhuset är beläget på Kartåsens industriområde som ligger sydost om Lidköpings stadskärna. Varuhuset har en totalyta på drygt 7 000 kvadratmeter och rymmer 19 000 olika artiklar. I samband med invigningen i Lidköping lanseras även den nya tjänsten Köp & Hämta. Det innebär att kunder i lugn och ro kan köpa sina varor online. Inom två timmar är beställningen packad och redo att hämtas i varuhuset.

- 2019 har varit ett fantastiskt år för Biltema. Att knyta ihop säcken med att öppna ett nytt varuhus här i Lidköping känns som ett enastående avslut på ett otroligt år. Att dessutom få inviga ett julpyntat varuhus är ju extra kul. Det skapar stämning, säger Adelina Voci, vice VD på Biltema.

Klockan 09:00 klipptes bandet och Lidköpingsborna kunde för första gången besöka det nyöppnade varuhuset.

- Lidköping har verkligen välkomnat oss, och vi är så stolta över vårt fina varuhus. Personalen har levererat ett fantastiskt arbete redan innan öppning, och nu ser jag fram emot att påbörja den här resan på riktigt, säger Joacim Stark, varuhuschef på Biltema i Lidköping.

Idag, på invigningsdagen, öppnade varuhuset först kl. 09:00, men från och med imorgon gäller ordinarie öppettider, 07:00 till 20:00 på vardagar och 09:00 till 18:00 på helger.