Sveriges 50:e Biltema-varuhus invigt i Varberg

Sveriges 50:e Biltema-varuhus invigt i Varberg

Decembervädret hindrade inte de entusiastiska varbergsborna från att tidigt vara på plats för invigningen av Sveriges 50:e Biltema-varuhus denna ruggiga torsdagsmorgon. Redan en timme innan dörrarna slogs upp ringlade sig kön lång utmed parkeringen, där de som stod längst fram hade köat sedan kl. 22 dagen före.
Publicerad 2018.12.20

Klockan 09.00, då kön hade vuxit till ca 400 personer, kunde den första besökaren kliva in i det nybyggda varuhuset, passera genom det ballongbeklädda valvet, plocka åt sig en kundkorg och börja handla. Varuhuset har en totalyta på drygt 7 000 kvadratmeter och rymmer 19 000 olika artiklar. Som vanligt har vi satsat på ett stort och luftigt café som har tilldelats en yta på ca 400 kvadratmeter.

”Det är fantastiskt att se att så många har tagit sig hit, trots det kalla vädret.”, säger Adelina Voci, vice VD på Biltema. ”Idag passerar vi en viktig milstolpe, så den här dagen känns faktiskt lite extra speciell”.

Idag, på invigningsdagen, öppnade varuhuset kl. 09.00, men från och med imorgon kommer det att hålla öppet som vanligt från 07.00 till 20.00.