Biltema - Sveriges starkaste varumärke i sin bransch

Biltema - Sveriges starkaste varumärke i sin bransch

Med hjälp av uttalanden från över 6000 konsumenter korar varje år Evimetrix Sveriges starkaste varumärken inom 35 branscher. Vi stolta över att i år ha blivit tilldelade priset för Sveriges starkaste varumärke inom bildelar och verkstad.
Publicerad 2018.09.21

I undersökningen som har genomförts sedan 2002 svarar över 6000 konsumenter på sina erfarenheter och attityder gentemot 500 varumärken i runt 35 branscher. Med resultatet från den omfattande undersökningen koras under Evimetrix Brand Award en vinnare inom varje kategori som Sveriges starkaste varumärke i sin bransch. Vi har äran att i år ha blivit tilldelade priset inom kategorin bildelar och verkstad. 

Undersökningen är baserad på nöjd kund index (NKI) som sedan vägs mot kännedom om varumärket. Genom detta tillvägagångssätt kan man genomföra en rättvis undersökning på varumärken av olika storlek, som ger ett resultat som tar hänsyn både till hur omtyckt och hur välkänt varumärket är. 

Under gårkvällen var Biltemas marknadschef Johan Gerdevåg på plats och tog emot priset på Evimetrix Swedish Brand Award i Stockholm. 

Här kan du läsa mer om undersökningen.