Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss! 60 år av låga priser  - Fira med oss!

Beslag till möbler och interiör

Köpguide beslag – vad bör man tänka på när man gör sitt köp?

De beslag som du använder i ditt hem kan ha en stor inverkan på hur din bostad ser ut. Detsamma är även sant för de utvändiga beslagen. Men vad bör man tänka på när man botaniserar bland alla produkter i denna kategori?

Biltema har beslag av olika slag

Beslag är universella på så vis att de inte är framtagna för någon särskild produkt. Du kan därmed välja de dörrbeslag, fönsterbeslag, golvlister, handtag, knoppar och krokar som tilltalar dig rent estetiskt. Detsamma gäller även med Biltemas beslag för möbler, såsom möbeltassar, transporthjul och möbeltillbehör. Det är därför ganska tacksamt och enkelt att köpa produkter såsom husnummer, lås, golvlister och andra slags beslag.

Vanliga frågor om beslag

Vad är beslag?

Beslag är ett samlingsnamn för föremål som fästs i bostäder, på fastigheter eller på möbler. Några exempel på sådana är: handtag, knoppar, krokar, möbeltassar, lås och golvlister.

Hur väljer man beslag?

Ett vanligt sätt att välja beslag är att låta dina personliga preferenser kring inredning vara vägledande.

Vad kostar beslag?

Det finns beslag i flera olika prisklasser, från skruvar och krokar som kostar under en tjuga till dörrstängare och ytterhandtag med en prislapp på ett par hundra kronor.