Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss! 60 år av låga priser  - Fira med oss!

Ryggsäckar

Köpguide ryggsäckar - så väljer du rätt ryggsäck för ditt behov

En ryggsäck passar vid de flesta tillfällen i livet. Genom att bära en sådan kan du få med dig det du behöver samtidigt som du får händerna fria. Om du till exempel cyklar slipper du ha en väska hängandes på styret som kan försämra din balans.

En ryggsäck för varje tillfälle

Välj en ryggsäck utifrån hur du tänker använda den. Den kanske ska användas som skolväska, som gympåse, datorväska eller som en vandringsryggsäck?

Hos oss på Biltema finner du flera olika modeller, i olika storlekar och med olika funktioner. I vårt utbud hittar du bland annat en hopvikbar ryggsäck och en variant med inbyggd stol. Perfekt när du vill vila fötterna under långa dagsturer i skogen.

Vanliga frågor om ryggsäckar

Hur stor ryggsäck ska man ha vid vandring?

Det beror på hur länge du ska vara borta, i vilket klimat du ska röra dig och hur mycket packning du behöver.

Hur packar man en ryggsäck?

Vid en vandring packas tunga saker närmast ryggen och helst högst upp för att det ska vara så stabilt som möjligt. Saker som man enkelt vill nå bör packas i fack i ryggsäcken.