Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Badrumstillbehör

Köpguide badrumstillbehör - för ett funktionellt badrum!

Saknar du ett tillbehör till badrummet? Eller ska du inreda badrummet med ett praktiskt tvättställ med underskåp eller en värmande handdukstork?
Hos Biltema kan välja bland över 45 prisvärda badrumsartiklar så att ditt badrum blir både snyggt och praktiskt! I denna guide förklarar vi nyttan med flera populära produkter.

Duschdraperi - led vattnet rätt

Ett duschdraperi hjälper vattnet att rinna till avloppet istället för badrumsgolvet. För dryga hundralappen får du ett duschdraperi från Biltema i 100 % polyester. Välj bland färgerna lila, blått och vitt med randigt mönster. Duschdraperiet levereras med metallöljetter och tolv ringar så att du kan sätta upp det direkt!

Toalettpappershållare - ge toalettbesöket elegans

Det är betydligt mer elegant att ha toarullen upphängd än stående på golvet. Detta fixar du genom att köpa en toalettpappershållare (toarullshållare). Biltemas variant är gjord i borstat stål vilket passar bra in på moderna som lite äldre badrum. Vid montering behöver du inte vara orolig för väggskador. Toalettpappershållaren sätts enkelt upp med självhäftande tejp.

Badrumsmatta - ge morgonen myskänsla

Att kliva in i badrummet på morgonen och känna fleecen från dörrmattan mot sina nakna fötter ger en myskänsla som heter duga! Hos Biltema kan du hitta härligt mjuka badrumsmattor i rött, vitt, blått och grått. Vi har även en badrumsmatta med U-formad sida som du kan lägga runt toalettstolen.

Krokar - för morgonrockar och necessärer

Precis som med toarullar är det snyggast att hänga upp morgonrockar och necessärer på väggen. Hos Biltema har vi många olika sorters krokar i en bred blandning av stilren, vågad och kromad design.

Tvättställ och underskåp

Det är alltid skönt att ha någonstans att ställa saker som man inte vill ha framme, vilket du kan göra i ett snyggt tvättställ med underskåp. Dessutom är underskåpet ett bra alternativ för att dölja vattenrören från vasken. Hos Biltema hittar du nätta och praktiska tvättställ och underskåp till ditt badrum.

Badrumsspeglar

Vem vill inte kunna spegla sig samtidigt som man borstar tänderna, eller tvättar ansiktet på morgonen? Hos Biltema hittar du badrumsspeglar med en praktisk hylla, där du kan ställa tandborsten eller handkrämen. Dessutom skapar speglar rymd och får badrummet att kännas större.

Handdukstorkar

Handdukstorkar värmer och torkar dina handdukar snabbt, samtidigt om de minskar luftfuktigheten och höjer värmen i ditt badrum. En snygg och praktisk inredningsdetalj helt enkelt!

Vanliga frågor om badrumstillbehör

Vilka badrumstillbehör behöver man ha?

Krokar, badrumsmatta, duschdraperi, toalettborste och toalettpappershållare är exempel på bra badrumstillbehör. Men allt utgår från dig och dina behov.

Vad kostar badrumstillbehör?

Hos Biltema kan du få en badrumsmatta för under hundralappen och en toalettborste för dryga tjugolappen! Se priser för respektive produkt längre ned på sidan.