Badrumstillbehör

Köpguide badrumstillbehör - för ett funktionellt badrum!

Saknar du ett tillbehör till badrummet? Hos Biltema kan välja bland över 45 prisvärda badrumsartiklar så att ditt badrum blir både snyggt och praktiskt! I denna guide förklarar vi nyttan med flera populära produkter.

Duschdraperi - led vattnet rätt

Ett duschdraperi hjälper vattnet att rinna till avloppet istället för badrumsgolvet. För dryga hundralappen får du ett duschdraperi från Biltema i 100 % polyester. Välj bland färgerna lila, blått och vitt med randigt mönster. Duschdraperiet levereras med metallöljetter och tolv ringar så att du kan sätta upp det direkt!

Toalettpappershållare - ge toalettbesöket elegans

Det är betydligt mer elegant att ha toarullen upphängd än stående på golvet. Detta fixar du genom att köpa en toalettpappershållare (toarullshållare). Biltemas variant är gjord i borstat stål vilket passar bra in på moderna som lite äldre badrum. Vid montering behöver du inte vara orolig för väggskador. Toalettpappershållaren sätts enkelt upp med självhäftande tejp.

Badrumsmatta - ge morgonen myskänsla

Att kliva in i badrummet på morgonen och känna fleecen från dörrmattan mot sina nakna fötter ger en myskänsla som heter duga! Hos Biltema kan du hitta härligt mjuka badrumsmattor i rött, vitt, blått och grått. Vi har även en badrumsmatta med U-formad sida som du kan lägga runt toalettstolen.

Krokar - för morgonrockar och necessärer

Precis som med toarullar är det snyggast att hänga upp morgonrockar och necessärer på väggen. Hos Biltema har vi många olika sorters krokar i en bred blandning av stilren, vågad och kromad design.

Vanliga frågor om badrumstillbehör

Vilka badrumstillbehör behöver man ha?

Krokar, badrumsmatta, duschdraperi, toalettborste och toalettpappershållare är exempel på bra badrumstillbehör. Men allt utgår från dig och dina behov.

Vad kostar badrumstillbehör?

Hos Biltema kan du få en badrumsmatta för under hundralappen och en toalettborste för dryga tjugolappen! Se priser för respektive produkt längre ned på sidan.

0 Träffar