Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

TV-fästen

Köpguide TV-fästen – Därför bör du köpa ett väggfäste till Tv:n


Väggupphängning av TV:n är ett bra sätt att frigöra yta i vardagsrummet. När du hänger upp den med ett TV-väggfäste undviker du dessutom att barnen råkar välta TV:n från sin bänk. Genom att hänga upp din TV på vägen skapar du dessutom ett mer stilrent utseende. Därför är det väldigt populärt inom heminredning att använda sig av ett väggfäste för TV-apparater.

Det viktigaste att ha i åtanke när du köper ett väggfäste till TV:n är storleken på din TV-apparat. Dessutom bör du säkerställa att det tv-fäste du köper kan bära upp TV:ns vikt. Om du vill kunna justera vinkeln kan du välja ett vridbart väggfäste för TV-apparater.

FAQ TV-fästen

Hur monterar man TV-fästen?

TV-fästen monteras på olika sätt beroende på vilket slags material du monterar fästet i. För en gipsvägg bör du hitta en träregel att montera fästet i medan du kan montera fästet direkt på en betongvägg.

Hur fungerar väggfästen för upphängning av TV?

Ett väggfäste gör det möjligt för dig att hänga upp din TV på väggen. Fästet håller TV:n på plats och vissa fästen låter dig till och med vinkla din upphängda TV.

Vad kostar TV-fästen?

Priset på TV-fästen varierar beroende på hur pass avancerat fästet är. Ett enkelt väggfäste kostar från hundralappen medan fästen med armar går på uppemot en femhundring.