Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Väckarklockor

Köpguide väckarklockor – låt klockan väcka dig

De flesta människor behöver något slags alarm på morgonen för att vakna i tid. Du ställer in tiden du vill vakna och väckarklockan ser till att du kommer upp ur sängen. Med en väckarklocka kan du få hjälp att komma i tid till skolan eller arbetet. Men den kan också göra mycket mer än att bara väcka dig.

Olika typer av väckarklockor

Hos oss på Biltema finner du flera olika typer av väckarklockor. De flesta modeller fungerar på samma sätt men det finns olika saker som skiljer dem åt.

En projektionsklockradio visar tiden i taket eller på väggen. Du kan även välja att köpa en digital väckarklocka eller en väckarklocka med inbyggd termometer. Eller varför inte en väckarklocka som synkar med din smartphone?

Vanliga frågor om väckarklockor

Vad är en radiokontrollerad väckarklocka?

En radiokontrollerad väckarklocka har en automatisk tidsinställning. Den hämtar informationen från en radiomast i Tyskland som i sin tur hämtas från ett atomur. Detta gör att klockan alltid går exakt rätt.

När uppfanns väckarklockan?

År 1787 uppfann engelsmannen Levi Hutchins världens första väckarklocka.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.