Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss! 60 år av låga priser  - Fira med oss!

Tube – behaglig åkning på vattnet

Köpguide tube – välj rätt tube till din äventyrsdag!

Att åka ring efter båt erbjuder adrenalin och skratt åt hela sällskapet. Spänn fast tuben med en lina bakom motorbåten, ta på dig en flytväst och sätt dig tillrätta.När motorbåten får upp farten kan du räkna med fartvind i ansiktet och en hel del flygturer!

Så väljer du rätt tube

Vilken tube du ska ha beror på vilken svårighetsgrad du vill ha på åkningen. Det beror också på om du vill åka själv eller tillsammans med en vän. Vår klassiska ”tube 137 cm” är rund med en sittbrunn. Tack vare att du sitter djupt i tuben har du lättare att hålla fast dig under färd.

Dela glädjen – pröva vår tube för två personer!

Vill du åka gummiring efter båt med en vän? Vår ”tube 167 cm” och ”tube 180 cm” är gjorda för två personer. Den sistnämnda har två sittbrunnar som gör färden mer bekväm och mindre ansträngande.

Vanliga frågor om tubes

Hur stor tube ska man ha?

Det beror på om du vill åka åkring efter båt ensam eller med en vän. Våra tubes för två personer är betydligt större än vår tube för en person.

Hur fäster man en tube i båten?

Du använder vårt kombinationsrep som du hittar i kategorin säkerhetslinor. När du använder kombinationsrepet till tube så kopplar du bort handtagsdelen.