Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Torkarutrustning för en ren framruta

Rena bilrutor, rena strålkastare och klar sikt är viktiga säkerhetsdetaljer när du är ute och kör på vägarna. För att hålla fram- och bakrutorna rena och således även trafiksäkra krävs det att du har rätt, och välfungerande, torkarutrustning på din bil.   

Torkarutrustning består av spolarutrustning och torkarblad, som tillsammans ser till att du kan hålla dina rutor rena och i kördugligt skick. Spolarutrustningen är den som ser till att du effektivt kan använda spolarvätska för att ta bort smuts. Det är sedan torkararmen och dess torkarblad som för bort vätskan och smutsen från rutan. 

Torkarutrustning på Biltema 

Det är viktigt att din torkarutrustning fungerar som den ska för att du ska ha en klar sikt när du kör. Precis som många andra bildelar så slits torkarutrustningen med tiden, och kan behöva bytas ut vid behov. Speciellt torkarbladen kan behöva bytas ut var 6:e månad för att de ska hålla sig välfungerande och säkra. 
På Biltema hittar du högkvalitativ torkarutrustning.  

Torkarutrustning du kan köpa på Biltema:   

  • Spolarmunstycken
     
  • Spolarpumpar  

  • Vindrutespolare  

Hitta rätt torkarutrustning  

Vi har förenklat sökningen av torkarutrustning till din bilmodell, så att du alltid får rätt utrustning till just din bil. Använd dig utav regsöken här nedanför. Ange din bils registreringsnummer och klicka Enter, så visas den torkarutrustning som passar just din bil.