Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Campingmöbler

Köpguide campingmöbler – möbler som gör campingen mer trivsam

När du campar har troligtvis med dig ett tält, en sovsäck och lite andra campingtillbehör. Men det kan även vara skönt att ha någonstans att sitta och ett bord att äta vid. Andra campingmöbler som är bekväma att ha tillgång till är en hängmatta och en friluftspall eller däckstol. Du kanske rent av vill koppla av i en uppblåsbar fåtölj?

Campingmöbler höjer komforten på campingsemestern

Vissa campare känner sig nöjda med att bara ha med sig det allra nödvändigaste till campingen. Men samtidigt finns det också många som gärna vill ha lite mer bekvämlighet på semestern. Därför har Biltema många campingmöbler av olika slag som gör din lediga tid lite mer bekväm och njutbar. Med hjälp av dessa kan du förvandla din campingplats till ett andra hem.

Det finns nämligen få saker som går upp emot att fälla upp en stol utanför tältet och bara koppla av. Genom att införskaffa en grupp campingmöbler kan du även sätta dig ner med nära och kära och njuta av livet tillsammans.

Sitt eller ligg och koppla av i sköna campingmöbler

Två av de vanligaste sorternas campingmöbler är förstås stolar och bord av olika slag. Men de möbler som kommer väl till hands på en campingplats inkluderar även hängmattor och annat. Vissa stolar har drickahållare och andra smarta funktioner. De kan därmed fungera som en slags fåtölj som är smidig att ta med på campingresan. På tal om fåtöljer hittar du hos Biltema även bra och billiga campingmöbler såsom uppblåsbara fåtöljer.

Och vad passar väl bättre tillsammans med stolar och pallar än campingbord? Dessa campingmöbler låter dig avnjuta en god måltid i det fria, i tältet eller i husvagnen. Att sitta ner som en familj tar måltiden till en helt ny nivå och bidrar till en god sammanhållning i familjen. Dessutom kan ett bord vara användbart när ni vill kunna spela spel eller bara sitta och umgås.

Du hittar en rad olika campingmöbler hos Biltema, inklusive stolar och bord. Dessa kan alltså användas såväl inuti tältet som ute i naturen. De är dessutom enkla och smidiga att förvara när de inte används.

Vanliga frågor om campingmöbler

Vad är campingmöbler?

Campingmöbler är stolar, bord och andra möbler som gör campingen mer bekväm.

Vilka campingmöbler är bra att ha?

Hängmattor, uppblåsbara fåtöljer, campingsängar och däckstolar är några exempel på användbara campingmöbler.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.