Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Julbelysning inomhus

Köpguide julbelysning inomhus ‒ ljus som skapar julstämning

Tindrande ljus i fönster och rum skapar julkänsla och hemtrevnad. Oavsett om du letar efter klassiska adventsljusstakar eller adventsstjärnor så hittar du det du söker hos oss på Biltema. 

Julbelysning till julgranen                                

Utan julgransbelysning känns julgranen naken. Är du traditionellt lagd rekommenderar vi en slinga med elektriska ljusimitationer som du fäster på granens grenar. Föredrar du en mer modern variant är en julgransbelysning bestående av ljusslingor ett utmärkt val.

Kom i julstämning med adventsljusstakar och stjärnor

Aldrig går väl de klassiska adventsljusstakarna och stjärnorna ur tiden. De passar perfekt i fönstret där de sprider ett mjukt ljus i hela rummet. Mysigare än så kan det inte bli.

Varmvit, kallvit eller multifärgad julbelysning?

Gillar du den krispiga, kallvita nyansen eller den mer dova, varmvita varianten? Vitt ljus är det mest traditionella, men det finns inget som säger att du inte kan skapa en vacker färgexplosion med multifärgade lampor. Välj den nyans som passar dig och din personlighet bäst.

Säkerheten först – julbelysning för inomhus- eller utomhusbruk

När du väljer julbelysning får du inte glömma att kontrollera om den ska användas inomhus eller utomhus. Idag finns det emellertid en del ljusslingor som kan användas i båda miljöerna, men det finns fortfarande en del julbelysning som är begränsade till inomhusbruk. Denna julbelysning är ofta tillverkad av fukt- och frostkänsliga material.

Vet du inte exakt vad du ska ge bort i julklapp?

Köp ett uppskattat presentkort och låt dina nära och kära själva hitta julklapparna i vårt spännande sortiment. På så vis ger du alltid bort en julklapp som någon verkligen önskar sig.

Våra presentkort

Inspiration till julbelysningen

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska använda sig av julbelysning för att skapa den där magiska julkänslan. Vi har samlat tips och inspiration till dig, för att du ska kunna lysa upp julmörkret.

Julbelysning med Biltema

Vanliga frågor om julbelysning inomhus

När ska man sätta upp och ta ner julbelysning?

Du får sätta upp och ta ner din julbelysning när du vill. De flesta sätter upp sin julbelysning första advent, men det finns inget som säger att du inte kan börja redan i november.