Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Jultomtar utomhus

Skapa en trivsam julkänsla på gatan och sprid julstämning till förbipasserande genom att placera ut färgglada jultomtar i trädgården eller på balkongen! Våra jultomtar för utomhusbruk tål att stå ute hela vintern lång, och vi lovar att det kommer bli ett populärt julinslag för barnen. För vem vill inte mötas av jultomten när man kommer hem?

Jultomtar utomhus

Liva upp trädgården, och hela grannskapet, med utomhustomtar som för tankarna direkt till tomteland. Skapa din egen sagovärld med tomtar som klättrar upp mot taket, eller som stämningsfullt lyser upp uppfarten i vintermörkret. Det är bara din fantasi som sätter gränserna, men glöm inte att det är okej att slå på stort när det väl är jul, för den turen har vi bara en gång om året.

Vet du inte exakt vad du ska ge bort i julklapp?

Köp ett uppskattat presentkort och låt dina nära och kära själva hitta julklapparna i vårt spännande sortiment. På så vis ger du alltid bort en julklapp som någon verkligen önskar sig.

Våra presentkort