Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss! 60 år av låga priser  - Fira med oss!

Torkställningar

Köpguide tvättställningar - få en torrare tvätt med rätt tvättställning!

Behöver du mer plats till att hänga tvätt? Då kan det vara läge att köpa en ny tvättställning (tvätthängare). Vi har tvättställningar och tvättlinor till din vägg, golv eller gräsmatta. I denna guide presenterar vi fyra smarta tvättställningar som låter dig hänga upp mycket tvätt på liten yta!

Vägghängd torkställning - för outnyttjad plats

Har du ont om plats på golvet? Då kan en vägghängd och utdragbar torkställning vara lösningen. Perfekt på en yta i tvättstugan som ännu inte utnyttjas. Du kan t.ex. sätt upp tvättställningen ovanför tvättmaskinen eller varför inte i hörnet ovanför den vanliga tvättställningen?

Tvättvinda - en torkställning för utomhusbruk

Vår snygga tvättvinda i pulverlackat stål är perfekt för att torka kläder på sommaren. Utfälld liknar den ett felvänt paraply med många torklinor att hänga upp kläder på. Hopfälld tar den lika liten plats som två skurmoppar.

Torksnurra - liten och behändig

Vår torksnurra är en liten torkställning utrustad med 18 klädnypor. Den är hopfällbar och passar utmärkt till att hängas upp på en tvättställning för att torka små plagg som strumpor och underkläder.

Elektrisk torkställning - torka kläderna snabbare

Tycker du att torkning tar för lång tid? Prova då vår elektriska torkställning för inomhusbruk. Med 18 uppvärmda stänger av aluminium värms din kläder upp snabbt med en låg energiförbrukning (220 W).

Vanliga frågor om torkställningar

Vad är en torkställning?

En torkställning är en ställning med t.ex. linor som du kan hänga upp din tvätt på.

Varför ska man ha en torkställning?

En torkställning låter dig torka många klädesplagg på liten yta. Den är också ett bra komplement om du har en stor tvätt och ditt torkskåp inte räcker till.

Vilken torkställning ska jag ha?

En bra fråga är; vart har du plats för en torkställning? T.ex. monteras vissa torkställningar på väggen medans andra ställs på golvet. Så välj en torkställning som passar där du har plats!