Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Disktillbehör

Köpguide disktillbehör – diska effektivt

Saknar du diskmaskin eller föredrar du att diska för hand? Vi kan inte lova att våra disktillbehör gör diskningen roligare, men de gör att det blir lättare att få disken ren. Det är inte svårt att diska, men det kräver en del redskap. Frågan är vilka redskap behöver du?

Tre disktillbehör som är ett måste i varje hem

Diskborste

En pålitlig diskborste är ett måste i alla hem. I Biltemas sortiment hittar du såväl diskborstar med borst som diskborstar med diskmedelsbehållare och svamp.

Diskhandskar

Ett par diskhandskar ger ett bra skydd för dina händer. Förutom att skydda händerna från diskmedlets kemikalier, skyddar även diskhandskarna dina händer från att torka ut. Perfekt om du ofta diskar för hand.

Diskställ och/eller diskunderlägg

Säg hejdå till genomblöta kökshanddukar. Med ett praktiskt diskställ eller absorberande diskunderlägg behöver du inte ägna torkningsprocessen en tanke. Luta dig tillbaka och låt disken sköta sig själv.

Vanliga frågor om disktillbehör

Vilka disktillbehör ska man ha hemma?

En diskborste och ett diskställ är ett måste i varje hem. Diskhandskar, disksvampar och stålull är också bra att ha. 

Varför ska man ha särskilda disktillbehör?

För att du ska kunna göra rent disken på ett effektivt sätt utan att repa eller förstöra materialet behövs särskilda disktillbehör.

Vad kostar disktillbehör?

På Biltema hittar du disktillbehör från 14,90 kronor.