Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Hushåll

I vårt sortiment inom Smart hushåll hittar du artiklar som både förenklar och effektiviserar din vardag. Samtliga produkter inom smart hushåll kan styras från din smartphone med hjälp av appen Tuya-smart, som kostnadsfritt laddas ner från App Store eller Google Play. 

Luftrenare

Vår luftrenare har ett effektivt trestegsfilter bestående av ett förfilter, ett HEPA 13-filter och ett aktivt kolfilter. Detta gör att den renar luften och fångar upp hår, damm, små partiklar, bakterier, rök, pollen och andra allergener som cirkulerar i luften. Vår luftrenare kan användas hemma, på kontoret eller i stugan. Helt enkelt på de flesta platser där du behöver rena och förbättra inomhusluften. En luftrenare som är utrustad med ett trestegsfilter bestående av ett förfilter, Hepa 13-filter och ett aktivt kolfilter, precis som vår modell är, kan även ta bort oönskad lukt i dina rum.

Bra mot pollenallergi

Om du är allergiker och stundtals har svårt att andas för att luften exempelvis är full av pollen så är en luftrenare en bra investering. Luftrenaren renar luften från skadliga partiklar och annat damm och smuts som du annars andas in.

Smart golvfläkt

Vår fläkt flyttar kort och gott runt luft i rummet, genom att skjuta bort den varma luften och skapar en känsla av vind som kyler ner oss istället.  Vår smarta, stående golvfläkt har tre hastigheter, så att du enkelt kan anpassa fläktandet efter dina behov. Golvfläkten roterar och sprider på så vis svalka i hela rummet. Utgå alltid ifrån rummets storlek, dina behov, fläktens möjlighet till hastighetsinställning och timerfunktion när du ska handla en fläkt. 

Så styr du vår luftrenare och golvfläkt

Vår luftrenare och smarta golvfläkt styr du antingen på touchpanelen, med fjärrkontroll eller direkt från din smartphone med en app som heter Tuya Smart. På båda ställena kan du ställa in tid för när luftrenaren och golvfläkten ska starta eller stängas av.

Läs mer om Smarta Hem på Biltema

Vanliga frågor om Smart hushåll

1. Hur styr jag min luftrenare och fläkt?

Du styr luftrenaren oc hfläkten via touchpanelen eller direkt från din smartphone, via appen Tuya Smart.

2. Kan jag ha luftrenaren igång när jag sover?

Absolut! Om du har problem med dålig luft eller allergi som påverkas av luftkvaliteten så kan du med fördel ha igång din luftrenare även på natten. Vår luftrenare har även ett nattläge du kan använda.

3. Hur ofta behöver jag byta filter på luftrenaren?

Rekommendationen är att du byter trestegfiltret efter 6-8 månader.

4. Låter luftrenaren mycket?

Ju lägre decibel luftrenaren har, desto mer tyst är den. Du kan själv välja hur mycket ljud luftrenaren gör. Genom att sätta på nattläget blir den tystare och stör dig inte om du ska sova i rummet.