Din ultimata bilverkstad för service och reparationer

Din ultimata bilverkstad för service och reparationer

Din bil förtjänar ett garage med grundläggande verkstadsutrustning. För att du ska serva din bil som en riktig proffsmekaniker, behöver ditt garage vara rätt utrustat.

Häng med oss när vi går igenom vad som behövs för att skapa en effektiv och funktionell verkstad för fordonsservice och reparationer.

Felsökning och diagnostik blir enklare med testinstrument

Testinstrument är en viktig del av verktygssatsen för alla som arbetar med fordon. Vi har olika typer av testinstrument som hjälper dig att felsöka och diagnostisera problem med din bil på ett snabbt och exakt sätt. Vår multimeter, tändstiftsprovare och kompressionsprovare är bara några exempel på de verktyg vi erbjuder.

Våra testinstrument är designade för att vara lätta att använda och ge exakta resultat. Oavsett om du är en professionell mekaniker eller en bilentusiast, har vi testinstrumenten du behöver för att arbeta effektivt med ditt fordon.

ALLT INOM TESTINSTRUMENT

Lyft och serva säkert

Ta hand om din bil på ett professionellt och säkert sätt. Hos Biltema hittar du ett brett utbud av lyftutrustning, verkstadsinredning och verktyg som hjälper dig att lyfta och hantera din bil med lätthet och utan risk för skador. Så tveka inte att utforska vårt sortiment och ta din verkstad till nästa nivå!

ALLT INOM VERKSTADSUTRUSTNING

86016

Organisera dina verktyg effektivt

Verktygsvagnar är ett oumbärligt verktyg för alla som arbetar med fordon och mekanik. Vi erbjuder olika storlekar och modeller av verktygsvagnar för att passa dina behov. Våra verktygsvagnar är tillverkade av högkvalitativa material och har robusta hjul för enkel förflyttning. De har också flera förvaringsfack och lådor för att hjälpa dig att hålla ordning och reda på dina verktyg.

86045

Verktygsvagnar

Biltemas verktygsvagnar är utformade för att passa de flesta budgetar och krav på verktygsförvaring. Se vårt utbud av verkstadsinredning och hitta den som passar dina behov. Med en högkvalitativ verktygsvagn från Biltema kan du säkerställa att dina verktyg alltid är organiserade och lätta att nå när du behöver dem.

ALLT INOM VERKSTADSINREDNING

Vilka bilverktyg behöver jag?

Många biltokiga fantaster har garaget fullt med olika verktyg till bilen, och kan mecka och dona i timmar. Sen finns det bilägare som aldrig skulle ge sig på att utföra mindre reparationer på bilen själv. Oavsett vilken bilägare du är, så finns det några bilverktyg som det är bra att ha hemma, och i bilen.

LÄS MER HÄR

Relaterade artiklar

Båtverktyg - vilka verktyg du behöver ha ombord

Båtverktyg - vilka verktyg du behöver ha ombord

Få inspiration till vilka verktyg du behöver ha med på båten.

 Nio enkla steg till att byta hjulen själv

Nio enkla steg till att byta hjulen själv

Vi ger dig tipsen för hur du själv bytar hjul på bilen, för det är inte så svårt som man kanske tror!

Vilka bilverktyg behöver jag?

Vilka bilverktyg behöver jag?

Oavsett vilket intresse för bilverktyg du har, så finns det några verktyg som det alltid är bra att ha i garaget, och som ofta kommer väl tillhands. Vilka?