Så skapar du WOW-känsla i ditt växthus

Så skapar du WOW-känsla i ditt växthus

Jordiga planteringshänder, sena sommarkvällar och doften av färska kryddor, det finns många fantastiskt magiska stunder att dela i ett växthus. Stunder som du enkelt skapar med rätt typ av inredning, där det bara är fantasin som sätter gränserna.

Odla i växthuset

Odlingen är kanske det vi först och främst associerar växthuset med – och visst är det underbart att få en grön fristad ute i trädgården? Låt kryddorna växa ikapp med tomaterna i ett praktiskt odlingsbord, som skapar ett perfekt mikroklimat för känsliga växter. Eller är det ett litet växthus du behöver? Här hittar du hela vårt sortiment av produkter för din odling.

Du kan också välja att fylla hyllorna med krukor, där du kan plantera magiskt doftande perenner och kryddiga chilifrukter om vartannat. Men tänk på en sak, solen kan bli stark när den väl är framme, så skydda dina odlingar med en juteväv som ger bra skuggning. Här hittar du vår juteväv, tillsammans med andra bra band och snören till din odling.

Och varför inte inkludera hela familjen? Vi har redskap även för de små trädgårdsmästarna här.

Umgås

En rykande het pasta, som toppas med egenodlad basilika och levande ljus till solen som sänker sig nedanför trädkronorna? En middag där gästerna får skörda salladen, visst låter det som en dröm? En dröm som kan bli sann i ditt växthus.

Inred växthuset med plats för ett litet cafébord och stolar, som du hittar bland alla våra utemöbler och tänd lite ljuslyktor när mörkret börjar lägga sig. Om kvällarna är det varmare i växthuset och med en mjuk sittdyna på stolarna och värmande filtar kan ni umgås hela natten lång. 

Varva ner

Ta med dig böcker, staffliet eller en podd i öronen och njut av det rofyllda lugnet ute i växthuset. Möblera med en skön trädgårdsfåtölj och låt doften från de levande ljusen fylla växthuset med ett lugn.

Växthuset kan även bli en plats där kreativiteten får flöda fritt, så ta med dig din dator ut och få en arbetsplats med helt nya dimensioner av lugn och ro.