Träleksakerna som barnen kommer att älska

Träleksakerna som barnen kommer att älska

Frågar man barnen så kan man aldrig få för mycket leksaker. Det finns ju alltid något nytt och spännande som leksakslådan kan fyllas på med. Och vi håller med! Vårt breda utbud av leksaker bjuder in till lek och lärande. Är du på jakt efter träleksaker? Då har du kommit rätt!

I vårt utbud av leksaker hittar du inte bara de tidlösa favoriterna som bilbanor eller dockor, utan vi har också ett populärt sortiment av fina och tåliga träleksaker. Träleksaker har länge varit en favorit bland både små och stora barn. Och visst har vi alla någon relation till träleksaker? Kanske lekte du själv med träklossar, plocklådor eller en tågbana i trä när du var liten?

69083

Goda anledningar till att köpa träleksaker

Träleksaker har länge varit populärt och allt fler föräldrar väljer att köpa just träleksaker till sina barn. Och faktum är att det finns många fördelar med leksakerna i trä. Här listar vi några av dem.  

1. Hållbara träleksaker

Träleksakerna i vårt sortiment innehåller inga skadliga kemikalier, vilket gör de skonsamma för både barnen och miljön. Vanligtvis belastar inte heller träleksaker miljön lika mycket som plastleksaker gör, vilket gör träleksakerna till ett hållbart alternativ till andra leksaker.

2. Tåliga leksaker i trä

Träleksaker som håller hög kvalitet har också en lång livslängd. De är slitstarka och behåller både utseende och funktion under en lång tid, vilket även det är en hållbarhetsaspekt. En perfekt leksak att föra vidare genom generationer helt enkelt!

3. Tidlös design

Låt träleksakerna gå i arv! Designen på våra träleksaker är tidlös, vilket gör att generation efter generation kan dela leksaker. Så även om lekarna kanske utvecklas över tid, så kan träleksakerna följa med och ständigt vara källan till lek och glädje.

Låt fantasin och leken flöda med träleksaker

Det fina med leksaker är att de, förutom att bringa mycket skratt och lek, även främjar  barnens motoriska förmåga. Ni kan utan problem spendera timmar med att bygga tågbanor som ringlar sig från vardagsrummet, runt köksbordet och tillbaks igen.
Eller laga mat tillsammans i ett leksakskök och utforska olika maträtter och köksredskap. Kanske är det en blivande liten kock du har där hemma?

I vårt utbud av träleksaker hittar du även leksaker som passar bra till olika typer av  rollspel. Med en doktorväska eller verktygslåda går barnen lätt in i karaktär och kan spela rollen som doktor eller hantverkare, vilket främjar deras fantasi, lekfullhet och motorik. Så lägg dig ner på britsen och låt ditt onda knä bli undersökt eller inkludera barnen i något av dina byggprojekt där hemma.

Vårt utbud av träleksaker
Vi vågar lovar att det kommer att bli en rolig lek för er alla!

Lära gå vagn för de allra minsta

Med en lära-gå-vagn kan ditt barn öva på motoriken och balansen som krävs för att lära sig att gå. Lära-gå-vagnen är stabil och ger ett säkert stöd. Hjulen är bromsbara och kan enkelt justeras så att vagnen inte rullar snabbare än vad barnet klarar av.
Vagnens justerbara handtag gör också att vagnen kan användas som lekvagn när ditt barn blir större. En perfekt leksak att ha hemma helt enkelt!

Inte bara leksaker i trä 

Vi har givetvis inte bara träleksaker att erbjuda de leksugna barnen. Vi har även ett brett utbud av dockor, leksaksbilar, leksaksdjur, leksaksverktyg, pyssel och måleri. Du kan också handla roliga spel till hela familjen hos oss.  

Kolla in vårt sortiment av inomhusleksaker

Relaterade artiklar

Barnrum med plats för kreativitet

Barnrum med plats för kreativitet

Stimulera barnens kreativitet genom att fylla barnrummet med kritor, färgpennor och penslar!

Reflexer till hela familjen

Reflexer till hela familjen

Här kommer en bra guide om reflexer så vi syns när mörkret faller.

Åk på bilsemester!

Åk på bilsemester!

Ge dig ut på bilsemester och upptäck landet! Men innan du ger dig ut på vägen är det viktigt att du kontrollerar bilen.