Upplev fördelarna med en råsaftcentrifug - hälsosam juice snabbt och enkelt

Upplev fördelarna med en råsaftcentrifug - hälsosam juice snabbt och enkelt

Att stiga upp på morgonen och snabbt och enkelt göra en färsk frukt- och grönsaksjuice är för många en dröm. Med en råsaftcentrifug förvandlar du dina favoritfrukter och grönsaker till näringsrika drycker på nolltid. I den här artikeln utforskar vi de många fördelarna med en råsaftcentrifug. Samtidigt som vi blir (frukt)ansvärt sugna på färskpressad juice.

1. Enkel användning av råsaftcentrifugen

En av de främsta fördelarna med en juicepress, och i synnerhet med råsaftcentrifugen, är att den är enkel att använda. Allt du behöver göra är att hacka din frukt och dina grönsaker i lagom stora bitar och sedan lägga dem i maskinen. Starta maskinen, vänta några sekunder och sedan är juicen färdig att hällas upp och avnjutas. Vår juicemaskin har en öppning på hela 6,5 cm vilket gör det enkelt att fylla på med frukt- och grönsaksbitar.

2. Spara tid med en juicemaskin

Eftersom råsaftcentrifugen kan hantera stora bitar frukt, som du inte nödvändigtvis behöver skalas, så sparar du mycket tid, i en vardag där varje minut ibland räknas. Du kan också göra stora mängder juice på en gång, som räcker till hela familjen och som sedan kan förvars kallt i kylen.

Juicepressen är utrustad med en kraftfull motor och vassa blad, vilket resulterar i att den extraherar juice från frukterna och grönsakerna i en imponerande hastighet. Vår juicemaskin har två effektlägen du kan välja mellan, beroende på om du mixar mjuka eller hårda ingredienser.

3. Få i dig vitaminer och antioxidanter

Juicen som du mixar i din råsaftcentrifug blir till en riktig vitaminboost!
Juicemaskinen pressar ut maximalt med vitaminer och näringsämnen ur frukterna och grönsakerna, vilket gör juicen rik på viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter. En pressad juice blir därför ett enkelt sätt för dig att få i dig en koncentrerad dos av viktiga vitaminer med hälsofrämjande egenskaper.

Det blir en juice ditt immunförsvar och kropp kommer att tacka dig för helt enkelt.

89343

4. Råsaftcentrifugen är mångsidig – gör juice av det mesta

Frukter och grönsaker, så väl hårda som mjuka. Du kan mixa det mesta i din råsaftcentrifug, tack vare den kraftfulla motorn. Mixa tillexempel ihop en juice på morötter, äpplen, apelsin och jordgubbar. Du kan även slänga ner bladgrönsaker som spenat eller grönkål för att göra en näringsrik grön juice.

Vi vågar lova att det blir både läskande och smakrikt!

5. Enkel rengöring av juicepressen

Vår råsaftcentrifug har avtagbara delar som gör den enkel att rengöra efter användning. Välj själv om du rengör juicemaskinen för hand, eller stoppar in de avtagbara delarna i diskmaskinen.

Råsaftcentrifug och passande tillbehör

Vad gör jag med resterna från råsaftcentrifugen?

Allt det överblivna fruktköttet samlas i en behållare, vilket gör det enkelt för dig att ta till vara på det och använda det till andra saker.

Du kan exempelvis använda fruktköttet till:

  • bakning
  • buljong
  • hemmagjorda fruktremmar
  • topping till gröten
  • egengjorda isglassar.

Glöm inte att du även kan kompostera det överblivna fruktköttet!

Så, vad väntar du på? Införskaffa en råsaftcentrifug och låt hela familjen njuta av smakrika, vitaminberikade och läskande juicer. Och det bästa av allt? Du kan handla din råsaftcentrifug hos oss på Biltema!

Köp din råsaftcentrifug här

Relaterade artiklar

Beskär dina stenfrukter

Beskär dina stenfrukter

Beskär dina stenfrukter under JAS-perioden. Vi guidar dig!

Hemmaträning för alla!

Hemmaträning för alla!

Kom igång med hemmaträningen! Vi har redskapen du behöver för att träna hemma. Och så tipsar vi om ett effektivt helkroppspass!

Odla egna tomater

Odla egna tomater

Att odla tomater är enkelt, och vi har samlat några tips som kan vara bra att läsa igenom innan du sätter igång!