Smart belysning – med ett knapptryck

Smart belysning – med ett knapptryck

Föreställ dig ett hem där du slipper resa dig från soffan för att tända läslampan, eller gå upp från den varma, sköna sängen för att du glömde släcka lamporna i köket. Med belysningen i Biltemas Smarta hem behöver detta inte längre bara vara en dröm.

Byt ut dina befintliga ljuskällor till våra smarta, och upplev hur enkelt du kan ta full kontroll över din ljussättning. Med ett enkelt knapptryck i mobilen kan du nämligen nu styra all din belysning i hemmet, så länge belysningen är kopplad till appen Tuya Smart. 

Tuya Smart

Med appen styr du all din smarta belysning från telefonen! 
Appen är gratis att ladda ner från App Store eller Google Play. 

Läs mer om Tuya Smart

Skräddarsy din belysning

Med vår smarta belysning är det du som enkelt styr hur ditt hem ska vara upplyst. Låt belysningen spegla ditt humör och sätt stämningen genom att justera ljusstyrkan så som du vill ha den. Är du uppe tidiga morgnar är det perfekt att ha ett lite skarpare ljus, som piggar upp. Kanske arbetar du hemifrån och behöver då kunna justera ljusstyrkan, så att den anpassar sig till dagsljuset och du får en så bra arbetsmiljö som möjligt. Valmöjligheterna är många, tänd, släck, dimma och skifta mellan varmt och kallt ljus, bara genom ett knapptryck på telefonen.

60972

Punktbelysning - Har du snygga prydnadssaker i rummet som bör framhävas? Rikta mindre lampor mot dem! Använd dig av exempelvis spotlights eller tavelbelysning.

60974

Dekorativ belysning - Höj mysfaktorn där hemma med hjälp av fönsterlampor, ljusslingor, bordslampor eller levande ljus.

60975

Allmän belysning - Den allmänna belysningen hjälper dig med sysslorna i hemmet och ska lysa tillräckligt starkt för att du ska se allt ordentligt. En taklampa med starkt ljus är ett bra alternativ.

Schemalägg belysningen

Du kan också schemalägga belysningen, så att lamporna tänds när du kommer hem, eller tänds i fönstren när det börjar bli mörkt ute. Även när du inte är hemma kan du använda appen för att tända eller släcka din belysning, vilket kan vara värdefullt om man exempelvis är bortrest och vill att det ska se ut som att man är hemma. Schemaläggningen är också perfekt till nattbelysningen i barnens sovrum, för att skrämma bort monstren under sängen. Du kan bestämma att lampan tänds när de ska sova och sedan släckas av sig själv någon timme senare när de sover sött.

Vår smarta belysning

Inom vårt sortiment hittar du en stor variation av belysningsprodukter som förenklar din vardag!

Läs mer om våra smarta produkter inom belysning

Styr lamporna med rösten

Förutom att styra belysningen med din mobil kan du även koppla ihop din smarta belysning med en röstassistent, såsom Google Home. Det innebär att du alltså kan styra lamporna med din röst också! Du behöver alltså inte ens ta upp din telefon, utan ber bara röstassistenten att exempelvis dämpa belysningen i vardagsrummet när du vill krypa ner i soffan. 
Den smarta belysningen har många fördelar och vi på Biltema är förväntansfulla inför en ljus framtid där du med ett knapptryck kan styra ditt hem.

Relaterade artiklar

Smart luftrenare och golvfläkt - många fördelar

Smart luftrenare och golvfläkt - många fördelar

Förbättra inomhusluften med en smart luftrenare eller fläkt. Det finns många fördelar med at göra hemmet smart!

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad

Vässa dina kunskaper med tips och trix, samla inspiration och håll koll på de senaste nyheterna inom Smarta Hem.

Frågor och svar om Smarta Hem

Frågor och svar om Smarta Hem

Vi svarar på de vanligaste frågorna om Smarta Hem och våra smarta produkter.