Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

MultiX

Förenkla dina vardagsprojekt, både ute och inne, med vår MultiX-serie, där verktygen och maskinerna inom vardera serie använder ett och samma effektiva batteri. 
I våra MultiX-serier hittar du batterier, med olika volt, för olika verktyg och användningsområde. Det som skiljer våra olika serier åt är antalet volt i batteriet och således dess kraft och vilka verktyg som passar till. Batteriet kan användas till flera olika verktyg och maskiner, inom samma serie, vilket ger dig en helt annan flexibilitet.

Våra MultiX- modeller:

  • MultiX Pro Series
  • MultiX 36V
  • MultiX 18V
  • MultiX 10,8V – kommer till butik under hösten 2021!

En stor fördel med MultiX serien är att du slipper de onödiga kostnaderna med att ständigt köpa kompletta kit, du har ju redan batteriet och behöver bara köpa det passande verktyget! MultiX serien står för kvalitet i form av kraftfulla och effektiva batterier och maskiner.                                

Fördelar med MultiX:

  • Ett och samma batteri till flera verktyg och maskiner. Du kan alltså använda samma batteri i din häcksax som i din skruvdragare.
  • Smidiga verktyg utan sladd, som gör det enkelt för dig att arbeta.
  • Ett billigare alternativ då du slipper köpa kompletta kit med verktyg och batteri.
  • Li-ion-batterierna i serien är kompakta och lätta vilket gör dem perfekta till handhållna verktyg och maskiner.

Vanliga frågor om MultiX

Kan man använda samma batterier till alla verktyg?

Ja, alla maskiner inom vardera serie använder samma batteri, dvs 18V batterierna passar till både MultiX 18V och MultiX 18V Pro series, men dom passar inte till 36V maskinerna och vice versa.

Hur länge kommer MultiX-serien att finnas i ert sortiment?

Vår MultiX-serie och dess verktyg och maskiner är ett område vi ser stora utvecklingsmöjligheter inom. Det är ett sortiment vi kommer att arbeta för att vidareutveckla på lång sikt.

Hur länge kan jag använda mina MultiX-maskiner och verktyg?

MultiX-serien är en serie av kvalitativa batterier, maskiner och verktyg. Men maskinernas livslängd beror till stor del på hur dom används och hur dom sköts.

Hur lång är garantin?

Du har 1 års garanti.

Hur kan jag förlänga batteriernas livslängd?

Genom att underhållsladda batterierna minst var 6:e månad och att förvara dom rent och torrt, gärna i rumstemperatur. Läs batteriernas manual för mer info.

Varför är det viktigt att batteriet hålls rent?

För att det förlänger batteriets livslängd.

Hur lång driftstid har batterierna?

Batteriets driftstid beror på många faktorer och är därför svår att beräkna. Det beror bland annat på vilken maskin som används, batteriets Ah, hur maskinen används och till vad den används, temperatur där maskinen används eller batteriets skick.
Om batteriet blir smutsigt eller fuktigt kan det uppstå krypströmmar, vilket innebär ökad självurladdning och på sikt en risk för att batteriet blir skadat.