Tävlingsvillkor – Sociala medier

 Villkor och regler för Biltema Sweden ABs tävlingar i sociala medier.

Tävlingen organiseras av Biltema Sweden AB (”Biltema”). Tävlingarna är inte på något sätt sponsrade, främjade, administrerade av eller knutna till Facebook/Instagram/LinkedIn. Genom att delta i tävlingarna accepterar du Biltemas tävlingsregler, villkor och hantering av personuppgifter. Information om hur vi behandlar personuppgifter finns i vår integritetspolicy.

Den Facebookprofil/Instagramprofil/LinkedInprofil som används för att delta i tävlingen måste följa respektive plattforms communityregler. Fejkprofiler är inte tillåtna att delta. Deltagaren måste vara bosatt i Sverige och ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att ta bort och anmäla inlägg som anses vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt stötande.

Om tävlingen innebär att du ska skicka in ett tävlingsbidrag överlåter du genom ditt deltagande upphovsrätten för bidraget till Biltema. Detta innebär att alla dina rättigheter till bidraget upphör och att Biltema har rätt att använda bidraget fritt, utan tidsbegränsning och på vilket sätt som helst inom ramen för Biltemas normala verksamhet, i enlighet med svensk lag och god sed. Vinnaren väljs av en jury hos Biltema baserat på bidraget. Juryns beslut kan inte överklagas. Genom att delta i tävlingen samtycker du till att ditt bidrag kan komma att publiceras på vår hemsida och användas i Biltemas marknadsföringsmaterial.

Vinnaren meddelas i samma kanal där tävlingen ägt rum. Vinnaren har 7 dagar på sig att, via personligt meddelande, lämna kontaktuppgifter och adress för att kunna ta emot priset. Om vinnaren inte kontaktar Biltema inom 7 dagar, förbehåller sig Biltema rätten att utse en ny vinnare. Priset skickas inom 30 dagar efter att Biltema mottagit vinnarens kontaktuppgifter. Priset är personligt och kan inte överlåtas till annan person. Priset/vinsten kan inte lösas in mot kontanter, andra produkter, presentkort eller likvärdiga priser. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Biltema Sweden ABs tävlingsregler och villkor styrs av svensk lagstiftning.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i tävlingsvillkoren, tryckfel, samt för tekniska fel eller funktionsbortfall där problemet ligger hos en tredje part, till exempel Instagram.

Observera! Vid ett vinstmeddelande kommer vi aldrig att be dig om bankuppgifter eller att klicka på en länk, eller kontakta dig från något annat konto än vårt eget. Vid en vinst kommer vi att be dig att skicka följande information till vår e-postadress kundservice@bitlema.com: Fullständigt namn e-postadress adress dit priset ska skickas telefonnummer

För ytterligare frågor, vänligen kontakta oss på kundservice@bitlema.com.