Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Bilinteriör

Köpguide – Bilinteriör & bilinredning

Med hjälp av praktiska interiörprodukter kan du göra din bil mer trevlig att vistas i och bättre anpassad efter din unika livsstil. Här kan du läsa om vad du kan göra för att varje bilresa ska bli mer smidig och angenäm.

Vad behöver du i din bil?

Att man fyller sitt hem med saker som förenklar ens vardag är för de allra flesta en självklarhet. Många tillbringar otaliga timmar i sitt fordon varje dag, men glömmer bort att det går att göra exakt samma sak med bilen som med hemmet. Utgå från din livsstil, och fråga dig själv vad du skulle få nytta av och trivas med. En bil som tillhör en barnfamilj kräver andra tillbehör än en bil som tillhör en hundägare.

Ordning och förvaring

Bilen kan fylla andra funktioner än att bara vara ett transportmedel. Om du är en av de som förvarar arbetsredskap eller träningsutrustning i bilen vet du hur lätt det blir stökigt. Med hjälp av olika förvaringslösningar kan du skapa bättre ordning, och göra bilen till en säkrare plats för dig och dina medpassagerare.

Bilinteriör för barnfamiljen

I vissa fall är biltillbehör absolut nödvändiga för att göra bilfärden mer säker för de yngsta i familjen. När du ska köpa bilbarnstolar är det viktigt att de är anpassade efter barnets längd och vikt – i Biltemas sortiment hittar du bilbarnstolar för barn i alla åldrar. Vi erbjuder dessutom många andra tillbehör för barnfamiljen, såsom solskydd, baksätesspeglar, sparkskydd och mycket mer.

Mobiltillbehör som gör bilfärden säkrare

När mobilen används under bilfärden är det viktigt att du har tillbehör som hjälper dig att fokusera på körningen. Med hjälp av en antiglidmatta eller mobilhållare kan du till exempel använda mobilen som GPS utan att du behöver knappa på telefonen samtidigt som du kör.

Vård av bilens insida

Om du vill fräscha upp din bil kan du alltid applicera olika stylingprodukter, men ett första steg för att bilen ska kännas som ny är att städa den. Att underhålla och rengöra bilens insida gör den inte bara roligare att vistas i, utan också mer hygienisk. Hos Biltema hittar du bland annat rengöringsprodukter för textil- och läderklädsel, rengöringsdukar, interiörborstar och luftrenarspray.

FAQ Köpa bilinteriör

Hur rengör man bilinteriör?

Spraya på interiörrengöring och vänta ett par minuter. Skrubba därefter med en interiörborste och torka sedan av.

Hur tar man bort mögel på bilinteriören?

Blanda ättika med citronsyra och vatten, och gnugga sedan försiktigt på mögelfläckarna med en trasa.

Vad kostar bilinteriör?

Det beror på vad du är ute efter. Biltema erbjuder funktionella bilinteriörprodukter till bra priser.