Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Styling

Köpguide – Styling av bil

Många glömmer att det faktiskt går att fräscha upp sin gamla bil istället för att köpa en ny. I den här guiden går vi igenom vad du kan göra och bör tänka på när du ska styla din bil.

Ut- & invändig bilstyling

Byt hjulsida

Du behöver inte vänta tills du har tappat en hjulsida för att fräscha upp dina hjul, att byta dem är tvärtom ett smidigt sätt att ge bilen ett riktigt ansiktslyft. I fälgen på dina däck ser du vilken storlek som navkapslarna ska ha.

Uppdatera bilstereon

Förgyll dina bilturer genom att lyssna på det som du känner för. Byt ut den gamla stereon mot en modell med funktioner som passar dig, oavsett om det är bluetooth eller DAB. Tänk på att även högtalarna är utbytbara om ljudupplevelsen inte längre är vad den en gång var.

Pimpa med dekaler

Gör din bil mer personlig genom att pimpa den med dekaler. På så sätt kommer alla som passerar ditt fordon få en känsla för vad du tycker är viktigt – oavsett om det är hundar, hästar eller ett fotbollslag.

Ny bilklädsel

Om du haft din bil i många år är det inte konstigt att bilklädseln blir sliten efter ett tag, men det är faktiskt inte särskilt svårt att åtgärda. Med en ny bilklädsel kommer det bli betydligt roligare att köra.

Förnya ratten med ett rattöverdrag

Rattöverdrag finns i många utföranden och ger dig ett bättre grepp när du ska styra din bil. Hos Biltema hittar du rattmuffar och rattöverdrag i olika material och färger så att du ska kunna välja ett överdrag som både passar din smak och dina behov.

FAQ Bilstyling

Hur kan man fräscha upp sin bil?

Du kan fräscha upp bilen både ut- och invändigt. Några saker du kan göra är att byta ut hjulsidorna, bilklädseln och mattorna, så kommer bilen att kännas som ny.

Vad ska man tänka på när man stylar sin bil?

Innan du beställer produkter är det viktigt att du undersöker så att de fungerar med just din bilmodell.

Fungerar alla stylingprodukter med alla bilmärken?

Det beror på hur du vill styla din bil, då vissa bil- och MC-tillverkare har sett till att det bara går att använda deras produkter.