Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

AGM-batterier

AGM står för Absorbent Glass Mat (absorberande glasfibermatta) vilket innebär att elektrolyten är innesluten i batteriets glasfibermatta.
Våra AGM-batterier för motorcykel är kraftfulla och vibrationståliga startbatterier.
Dess höga och konstanta kallstartström gör det väl lämpat för fordon med start-stopp-teknik och regenerativ bromsning. AGM-batterier är läckagefria och kan hantera lutning och plötsliga vinklar, vilket gör de till ett perfekt MC-batteri.

Fördelar med AGM-batterier

AGM-batterier är populära bland våra kunder och har en hel del fördelar jämfört med andra MC-batterier. Med våra AGM-batterier får du ett underhållsfritt och kraftfullt batteri, som håller länge och som är säkert vid körning, montering och demontering.

  • Kraftfulla
  • Pålitlig strömförsörjning
  • Hög vibrationstålighet
  • Underhålls- och läckagefria
  • Upp till tre gånger längre livslängd jämfört med ett standardbatteri
  • Innehåller ingen flytande syra

Återvinn ditt batteri

Förbrukade fordonsbatterier räknas som farligt avfall och ska därför lämnas in på återvinningscentralen eller till säljaren av det nya batteriet för att återvinnas på rätt sätt.
Innan du återvinner dina batterier råder vi dig att kolla upp de regler och riktlinjer som finns i ditt område, gällande återvinning av farligt avfall.