Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Fordonsbatterier

På den här sidan hittar du vårt breda utbud av artiklar inom kategorin fordonsbatterier.
På sidan Bra att veta om batterier har vi samlat all information du behöver inför och efter ditt batteriköp. Där guidar vi dig i valet av batteri, montering, skötsel och laddning. Vi svarar även på vanliga frågor och svar gällande fordonsbatterier.   

Fordonsbatterier hos Biltema

Ta för vana att kontrollera ditt fordonsbatteri så att det är i gott skick. Vi har ett prisvärt sortiment av startbatterier till bil, lastbil och traktorer samt fritidsbatterier till t.ex. båt, husvagn och gräsklippare. Du hittar även batteriladdare, batteritillbehör, MC-batterier och blyackumulatorer här på sidan.

Du hittar följande produkter i vårt sortiment med fordonsbatterier:

Bilbatterier

Ditt bilbatteri slits med tiden och behöver bytas ut när det tappar sin lagringskapacitet och startkraften inte räcker till. När du ska köpa nytt batteri är det viktigt att du väljer ett som passar din bil. Läs vår köpguide om vad du behöver tänka på när du ska köpa nytt bilbatteri, och kolla in vårt sortiment här.

Batteriladdare

Ditt bilbatteri laddas upp under körning, men om din bil står stilla under en längre period eller om du inte kör så ofta hinner inte bilbatteriet laddas tillräckligt. Det kan du lösa med en batteriladdare!

Innan du väljer vilken typ av batteriladdare du ska köpa behöver du identifiera dina behov och om batteriladdaren ska användas för underhållsladdning, ladda upp ett urladdat batteri eller agera starthjälp. Kanske behöver du en som gör allt det?

Läs vår köpguide innan du köper din batteriladdare.

Batteritillbehör

I vårt sortiment av batteritillbehör hittar du batterivatten, batterikablar, jordkablar och batterikabelskor. I vårt sortiment av batteritillbehör hittar du även anslutningskablar, batteriklämmor och batteripolrengörare.

Blyackumulatorer

Blyackumulatorer kan användas vid cyklisk laddning och underhållsladdning. Blyackumulatorer är användbara och kan användas till bland annat leksaker, larmsystem, gräsklippare, ficklampor etc.

De blyackumulatorer du hittar i vårt sortiment är underhållsfria och ventilreglerade.

Fritidsbatterier

Ett fritidsbatteri kan du använda till din elutrustning i husbilen, husvagnen eller båten. Några av de fritidsbatterier du hittar i vårt sortiment kan du även använda i kombination med solcellspaneler och vindgeneratorer.

MC-batterier

I vårt sortiment av MC-batterier hittar du kvalitativa startbatterier till din motorcykel. Det är viktigt att du väljer ett MC-batteri av samma typ och med samma mått och kapacitet som det uttjänade batteriet du har.

Inom MC-batterier hittar du våra startbatterier i fyra typer av utförande: