Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

SMF-batterier

Här hittar du vårt utbud av underhållsfria och gastäta SMF-batterier för MC. Fördelen med ett SMF-batteri jämfört med ett konventionellt batteri med öppningsbara korkar, är en längre livslängd utan behov av att kompletteringsfylla med batterivatten.

Användningsområden

SMF-batterierna är mycket driftsäkra och klarar av såväl många laddningar som urladdningar. Batteriets hölje är förstärkt med polypropylen och integrerat flamskydd vilket gör det motståndskraftigt mot vibrationer och stötar. Detta gör batterierna väl lämpade att använda till motorcyklar, där kraftiga vibrationer och yttre påfrestningar förekommer. Det är ett batteri som tål lutning upp till 45°, vilket också minskar risken för syraläckage.

Återvinn ditt batteri

Förbrukade fordonsbatterier räknas som farligt avfall och ska därför lämnas in på återvinningscentralen eller till säljaren av det nya batteriet för att återvinnas på rätt sätt.
Innan du återvinner dina batterier råder vi dig att kolla upp de regler och riktlinjer som finns i ditt område, gällande återvinning av farligt avfall.