Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Arbetsjackor och varseljackor

Arbetsjackor med god komfort

I Biltemas stora sortiment hittar du arbetsjackor för män och kvinnor i hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Det finns ingen anledning att frysa på jobbet, för här på Biltemas hemsida kan du köpa arbetsjackor som uppfyller de krav du har för en varm och hållbar jacka.

Arbetsjackor för alla väder 

Nu behöver du inte oroa dig för vind och väder, våra arbetsjackor ger maximalt skydd mot kyla under vinterns kalla dagar . I det utsökta urvalet av arbetsjackor hittar du fodrade jackor som är både praktiska, hållbara, vatten-, vind- och smutsavvisande. Dessutom hittar du flexibla arbetsjackor med bra passform, andningsförmåga och rörlighet. Precis som du också hittar de gula varningsjackorna, som du kan kombinera med varningsbyxor och vara tydligt synlig på långt avstånd.
Med andra ord, de perfekta arbetsjackorna för både män och kvinnor!
Hitta ditt närmaste Biltemavaruhus och handla din arbetsjacka där. Kom ihåg att du också kan beställa din arbetsjacka online och hämta den på ditt Biltemavaruhus inom 2 timmar. Lätt och bekvämt!

Flexibla arbetsjackor för arbetsanvändning och fysiska aktiviteter

Behöver du en bra och rejäl jacka för utomhusarbete, eller går du mycket fram och tillbaka mellan arbetsbilen och arbetsplatsen för att hämta verktyg och redskap? Då har du landat på rätt ställe.
På Biltema säljer vi olika arbetsjackor för män och kvinnor med bra passform i flera olika färger och i storlekar från S-XXL. I urvalet hittar du den klassiska arbetsjackan med modern funktionalitet, som finns både i färgen svart och som varselmodell. Pilotmodellen är bekväm, med en stor rörelsefrihet.

På Biltema.se har vi gjort det enkelt för dig att hitta solida, robusta och funktionella arbetsjackor för arbetsbruk. Jackorna du hittar här på sajten är en klass för sig. Vi har samlat de bästa modellerna där det inte går att kompromissa med kvaliteten. Dessa arbetsjackor är populära av goda skäl. Vi garanterar dig att du kan hitta exakt den jacka som passar just dina behov.

På vår hemsida behöver du inte leta förgäves efter en arbetsjacka. Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor om vårt sortiment. Våra medarbetare är alltid redo att svara på dina frågor, oavsett om du ringer via telefon eller har en fråga när du handlar i butiken. Vi har rikstäckande service, så det är möjligt för dig att byta, och eller returnera dina varor i alla våra butiker.

Hela familjens varuhus

Biltema är hela familjens varuhus och du hittar något för alla. Oavsett om du behöver arbetsjackor för dig själv i vardagen, lite utrustning för bilen, båten eller cykeln eller en ny studsmatta för barnen, kan du hitta den hos Biltema.

Vi ser fram emot att se dig!