Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Cementblandare

Köpguide cementblandare ‒ blanda betong utan större ansträngning

Det spelar ingen roll om du är hantverkare eller hemmafixare ‒ när du ska arbeta med stora mängder betong behöver du en betongblandare av hög kvalitet. Då kan du snabbt och enkelt blanda stora mängder betong utan större ansträngning. Vilken cementblandare passar dig? Låt oss hjälpa dig att välja rätt.

Tre saker att överväga vid val av cementblandare

  • Storlek ‒ hur mycket betong du ska blanda påverkar cementblandaren storlek. Om du ska blanda en liten mängd betong är en handhållen betongmixer ett utmärkt val. Men om du ska blanda en större mängd betong bör du istället investera i en robust cementblandare vars trumma rymmer den mängd betong du vill blanda samtidigt.

  • Motoreffekt ‒ cementblandarens motoreffekt är avgörande då den påverkar hur väl betongen blandas. Ju starkare motor cementblandaren har desto mer orkar den blanda. En starkare motor kan dessutom köras med högre varvtal för att rotera trumman snabbare.

  • Konstruktion ‒ under arbetets gång kommer betongblandaren utsättas för både tyngd och slitage. Det är därför viktigt att trumman och ramen är stabil och företrädesvis tillverkad av ett starkt och hållbart material som exempelvis stål.

Vanliga frågor om cementblandare

Vad är cementblandare?

Cementblandare är en maskin som används för att blanda stora mängder betong. Den består av en trumma, en motor, en ram och ett vevhjul.

Hur mycket rymmer en betongblandare?

Biltemas betongblandare rymmer 63 och 125 liter.

Vad kostar cementblandare?

På Biltema hittar du handhållna betongmixrar från 729 kronor och betongblandare från 1 699 kronor.